Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Referendum privind constructia mega moscheii. Luati-o pe Merkel, luati-va imigrantii, moscheea, cotele obligatorii, cotele UE de lapte si carne.

De vreme ce Guvernul emite astazi o ordonanta de urgenta care permite organizarea de referendumuri locale o data cu alegerile locale, solicit public Primarului General interimar liberal Razvan Sava declansarea de urgenta, dupa intrarea in vigoare a actului normativ, a unui referendum local pentru data de 5 iunie privind constructia mega moscheii de la Bucuresti.

Daca Razvan Sava nu declanseaza acest referendum prin care bucurestenii sa decida daca vor sau nu mega moschee in Capitala, PNL se face partas la constructia acestei moschei si la planurile de vasalitate ale presedinteului Iohannis fata de Turcia lui Erdogan.

Evitarea acestui referendum ne arata ca PNL este un sustinator al mega moscheii si al islamizarii Romaniei. Alegatorii lui Razvan Sava din Sectorul 4, dar si alegatorii PNL din Capitala trebuie sa stie ca acest partid sustine moscheea din Bucuresti!

PNL mai are o singura sansa sa demonstreze ca asculta de vocea romanilor: sa organizeze referendum local cu intrebarea: "Sunteti de acord cu construirea unei mega moschei la Bucuresti?". Bucurestenii sunt singurii care au dreptul sa decida cu un "Nu" sau cu un "Da", iar vocea lor sa fie pusa imediat in aplicare.

In caz contrar, PNL isi poate pune pe sigla semiluna, ca sa stie toata Romania de tradarea de care da dovada, pe urmele lui Klaus Iohannis.

 

Bogdan Diaconu

Presedintele Partidului Romania Unita.

 

.

 

Scrisoare deschisa catre inca presedintele Iohannis

 V-am vazut ieri la Cotroceni (de la distanta, pentru ca nu suportati criticii) cum va cazneati sa salvati Uniunea Europeana. Cine plateste insa pretul aducerii mortului de la groapa? Dumneavoastra nu, pentru ca vacantele, vilele si amenajarile exorbitante de la Cotroceni sunt asigurate. Pretul il platesc insa taranii romani care nu mai au nici voie, nici unde sa isi vanda marfa, il platesc orasenii din Romania care nu mai au locuri de munca, si il plateste fiecare cetatean al acestei tari pus sa plateasca facturi ca in Uniunea Europeana cu salarii ca pe mosia lui Iohannis.

Uniunea Europeana se prabuseste in timp ce cativa dinozauri incearca sa o resusciteze ca sa isi salveze privilegiile. Printre ei va numarati si Dumneavoastra, dar nu va intrebati ce pret plateste Romania pentru ca, in loc sa se salveze pe sine si ce i-a mai ramas dupa invazia UE, e obligata sa moara incet impreuna cu fantasmagoria bruxelleza de care au profitat doar multinationalele, bancherii si politrucii.

Va agatati de Uniunea Europeana ca de singura ratiune de a mai exista, ceea ce este valabil in cazul Dumneavoastra. Fara sprijinul lui Angela Merkel si al comisarilor, nu ati rezista la Cotroceni nicio luna. Asadar, cariera Dumneavoastra politica la nivel inalt a inceput si se va sfarsi o data cu opiumul UE, vandut la suprapret de la Bruxelles. Intre timp, capitalul romanesc dispare, resursele sunt instrainate, iar cand UE isi va da obstescul sfarsit, nu peste mult timp, ne vom trezi cu o tara pustiita si golita de tot ce era valoros. Totul pentru ca Dumneavoastra sa mai prindeti o vacanta, o limuzina si o invitatie la Bruxelles.

Uniunea Europeana este ca Dumneavoastra, domnule presedinte! O constructie abulica, picata parca din cer (dar nu din cerul divinitatii, asta e sigur), care nu are nimic de spus, nimic de facut, dar totul de luat, si care se mentine in viata prin transfuzie de sange de la poporul roman si de la celelalte natiuni supuse Bruxelles-ului. Sunteti ultimul reprezentant din Romania al unui imperiu decazut si muribund si aveti de gand sa ne ingropati o data cu el, ca un Kaiser care a supravietuit Primului Razboi si care nu a aflat ca vremea imperiilor a trecut. 

E timpul sa plecati, domnule presedinte! Cu Uniunea Europeana cu tot. Luati-o pe Merkel, luati-va imigrantii, moscheea, cotele obligatorii, cotele UE de lapte si carne (noile cartele impuse de comisari), luati-va stelele Uniunii si duceti-va sa visati la marele Reich in alta parte. Luati-va si vilele dobandite ilegal, numai lasati poporul roman sa isi salveze fiinta inainte ca UE sa ne traga cu totul in groapa dupa ea. Puteti fi mandru ca ati fost ultimul baron de Sibiu si ultimul reprezentant din Romania al dominatiei germanice asupra Europei. Mergeti in vacanta pe viata cu Merkel si depanati amintiri despre marele vis arian. Noi unii, romanii, ne-am saturat si de UE, si de modelul german al coloniei, si de prezenta dumneavoastra care a luat-o spre dictatura, dupa modelul pe care l-ati vazut la Erdogan.

Plecati singur, domnule presedinte, nu puneti rabdarea romanilor la incercare!

Deputat Bogdan Diaconu

Presedintele Partidului Romania Unita

 

 

 

0 comentarii3220 vizualizări11 mai 2016




rss 2.0
rss 2.0