Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 22 Februarie 2024 - 14587
OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT.

Este timpul sa spunem STOP si sa readucem Bistrita la ce era cu cateva zeci de ani in urma. Un oras curat, frumos, placut si iubit de bistriteni. Un ORAS CURAT cu care sa te lauzi.

 SPECIALISTI PENTRU BISTRITA -   Atunci cand voi fi primar, voi aduce in jurul meu specialisti, care sa propuna solutii inovative simple si necostisitoare pentru a amenaja orasul.

 

CETATEANUL ARE PRIORITATE

·        Ca primar ales de catre bistriteni ma voi implica personal in simplificarea si umanizarea relatiei dintre angajatii primariei si cetateni.

·        Orice bistritean va fi tratat egal, fara exceptie!

·        Toti angajatii primariei vor trebui sa inteleaga ca sunt functionari publici care trebuie sa fie prietenosi, de ajutor si in slujba bistritenilor.

·        Voi pune omul potrivit la locul potrivit !

 

ELIMINAREA CERSETORIEI

 

·        Incetarea  acordarii de ajutoare sociale si orice alte beneficii pentru persoanele care beneficiaza de acestea, dar care prin actiunile si activitatile lor afecteaza negativ comunitatea si pe  membrii acesteia. Un exemplu este cel al parintilor care beneficiaza de ajutoare si locuinte sociale si care isi folosesc copiii la acte de cersetorie, furturi, vanzari ambulante, activitati care deranjeaza viata cotidiana si linistea publica.  


 Ionut Simionca .

0 comentarii2821 vizualizări18 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0