Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 28 Martie 2024 - 14587
Clotilde Armand dovedeste inca o data ca USB asculta de comenzi din afara tarii si ca are ca scop distrugerea poporului roman.

Catedrala Mantuirii Neamului nu are nevoie de referendum, are acordul majoritatii romanilor. Propunerea Clotildei Armand si a USB de organizare a unui referendum local pentru Catedrala Mantuirii Neamului si refuzul de a-i acorda sustinerea necesara reprezinta o incercare de discreditare a Ortodoxiei, a Bisericii Ortodoxe Romane si implicit a natiunii romane. Catedrala Manturii Neamului nu are nevoie de referendum, are acordul majoritatii romanilor, iar cele 3 milioane de semnaturi ale cetatenilor romani pentru modificarea Constitutiei in vederea respectarii valorilor familiei reprezinta o dovada suficienta in acest sens.

Nu am auzit-o pe doamna Clotilde sa propuna referendum referitor la construirea moscheii de la Bucuresti sau pentru consultarea populatiei in privinta paradelor gay si a altor asemenea evenimente care jignesc traditia, istoria si valorile poporului roman. In schimb, USB a descoperit un inamic in BOR, asadar in natiunea romana!

Catedrala Mantuirii Neamului nu este subiect de dispute politice pentru ca reprezinta un simbol national in jurul caruia trebuie sa ne adunam toti cu credinta si evlavie. Cei care incearca sa se promoveze politic atacand credinta poporului roman gresesc grav pentru ca devin inamicii fiintei neamului romanesc si a filonului credintei care a pastrat poporul roman unit de-a lungul secolelor.

Promovand o agenda anti-nationala, doamna Clotilde Armand dovedeste inca o data ca USB asculta de comenzi din afara tarii si ca are ca scop distrugerea poporului roman.

 

Mircea Gainusa - Secretar General

Forta Nationala

3.08.2016

0 comentarii2744 vizualizări03 august 2016




rss 2.0
rss 2.0