Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
PRU a devenit anexa PSD si maidanul in care se rezolva bataliile interne ale social-democratilor.

PRU a abdicat de la orice doctrina si principii nationaliste si a devenit anexa PSD si maidanul in care se rezolva bataliile interne ale social-democratilor. Dupa cum o demonstreaza si reactiile simpatizantilor PRU in mediul online, nationalistii care au crezut in acest partid sunt socati si scarbiti de felul in care PRU joaca rolul de debuseu al unor parlamentari ori necunoscuti, ori total compromisi, precum si instrumentul de santaj cu care o grupare din PSD, aflata in pierdere de teritorii, incearca sa ii arate pisica celeilalte tabere, aflate la parghiile partidului.

PRU demonstreaza astfel ca nu a fost niciodata decat un simulacru de partid nationalist, fiind manevrat din umbra de PSD, lucru care explica non-combatul pe care l-a coordonat liderul PRU la alegerile locale in privinta contracandidatilor din PSD.

Dezamagirea nationalistilor care au crezut in PRU este imensa si justificata pentru ca s-au trezit ca sunt colegi cu un deputat care a declarat public ca privilegiile parlamentarilor sunt normale sau cu un purtator de cuvant care a aparat acerb guvernarea PSD pentru ca acum sa se transforme peste noapte in nationalist!

Ii invit pe toti nationalistii adevarati sa se alature Fortei Nationale pentru a apara flacara patriotismului adevarat, departe de jocuri subterane si de ingramadeala dupa ciolan care a ajuns sport national in PRU. Liderul PRU Bogdan Diaconu nu a fost niciodata nationalist, el doar s-a folosit de idealurile patriotice pentru a-si pregati marea vanzare. Cei care nu vor sa il urmeze in tradare si vor sa sustina cauza nationalismului autentic sunt bineveniti in Forta Nationala, singurul partid cu adevarat nationalist din Romania recunoscut international, afiliat la Miscarea pentru Europa Natiunilor si Libertatii, miscare care intruneste toate partidele patriotice din Europa.


Mircea Gainusa - Secretar General

Partidul Forta Nationala

26 august 2016

0 comentarii2821 vizualizări26 august 2016




rss 2.0
rss 2.0