Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Traditie vs oportunism politic.

In perioada 8-11 Septembrie Tineretul National Liberal a organizat la Eforie Nord Scoala Politica editia 2016 desfasurata sub sloganul  "Traditie vs oportunism politic", organizatia judeteana de tineret a PNL Bistrita-Nasaud participand la aceasta intalnire cu o delegatie formata din 10 tineri. Tema evenimentului de anul acesta, Traditie vs. Oportunism Politic, este considerata de catre Tineretul National Liberal o componenta a constructiei culturii politice pentru alegatorii din Romania si o necesitate in contextul actual, in care formatiuni politice conjuncturale, neancorate in traditie, valori si directie politica, speculeaza volatilitatea emotionala a unui electorat, de multe ori, insuficient informat.

Radacinile istorice puternice, longevitatea si continuitatea sunt bazele pe care trebuie construit viitorul politic al Romaniei. Temele dezbatute in cadrul Scolii Politice au fost tinute de invitati si lectori, printre care amintim: Vasile Blaga - Copresedinte PNL; Costel Alexe - Deputat, Copresedinte al TNL Romania; Sorin Moldovan - Copresedinte al TNL Romania;  Mihai Voicu-Presedinte PNL Sector 1; Gheorghe Dragomir - Presedinte PNL Constanta; Gheorghe Falca, Presedinte PNL Arad, primarul municipiului Arad; Pirtea Marilen, Rectorul Universitatii de Vest Timisoara; Ramona Blaga, secretar executiv TNL; Florin Alexe - Deputat, Cezar Preda - Deputat.            

               Tot la Eforie Nord, a avut loc sedinta Colegiului National Director al TNL care a validat in functia de Presedinte unic al TNL Bistrita-Nasaud pe Florin Moldovan - consilier judetean PNL si in functia de Presedinte executiv al TNL Bistrita-Nasaud pe Cosmin Moldovan.          

                   In concluzie, participantii la Scoala Politica de la Eforie Nord au avut oportunitatea  in primul rand sa dezbata cu ceilalti colegi din tara, politica actuala din Romania care trebuie privita ca o profesie si sustinuta de profesionisti, in detrimentul oportunismului politic.

 

DEPARTAMENTUL DE IMAGINE SI COMUNICARE

TNL BISTRITA-NASAUD.

0 comentarii2737 vizualizări13 septembrie 2016




rss 2.0
rss 2.0