Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Ucigasii "specialisti" din plutonul de executie.

Cu mahnire si dispret am privit stirile de la televiziunile nationale privind crima facuta de nelegiuiti asupra unui ursulet de aproximativ 1 an. Animalul era ratacit, infometat si haituit de 50 de idioti bipezi care se pretind a face parte din structurile administrative si de paza ale Statului Roman. Culmea ca aceasta crima s-a petrecut intr-un oras care se crede ca este civilizat si in urma cu ceva timp a fost capitala culturala a Europei. De ce a platit cu viata acest ursulet? Pentru ca a facut greseala sa viziteze aceasta capitala, crezand ca nu i se va intampla nimic pentru o simpla aparitie.

In 12 octombrie 2016, prin crima executata de bestiile umane, m-am simtit umilit si mi-a fost rusine ca sunt roman si traiesc intr-o tara care nu se aseaza pe un fagas normal. Sa vii tu cu un pluton de 50 de indivizi, sa urmaresti un ursulet pe care nu esti in stare sa-l prinzi sau sa il tranchilizezi, de departe inseamna ca nu ai ce cauta in asemenea structuri platite de stat.

Toata presa europeana s-a scandalizat si Romania este trantita din nou la zid. Pana cand asemenea specimene de indivizi ne duc renumele peste hotare, de inapoiati, salbatici si criminali?

A sosit timpul ca posturile de conducere la institutii sa nu mai fie influentate politic si specialisti cu scoala sa dea concursuri severe pentru aceste posturi, sub lupa si controlul societatii civile.

Personal cer demisiile de onoare ale sefilor institutiilor prezente la macelul din Sibiu.

Dragi bistriteni, semnati petitia online privind tragerea la raspundere a bipezilor care au luat viata unui animal nevinovat. Si din acest motiv ne pleaca tinerii din tara, care s-au scarbit de sistemul creat de voi cu proceduri anapoda.

 

Balan Marius Horea

Partidul Verde Bistrita

0 comentarii3192 vizualizări14 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0