Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
PNL cere publicarea tuturor datelor juridice si financiare care au stat la baza incheierii contractului dintre ADI Deseuri si SC Supercom SA.

Din pacate, iata, am avut dreptate. Incep aceasta declaratie politica in acest fel, deoarece, cu putin timp in urma vorbeam despre faptul ca tot acest contract dintre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Gestionarea Integrata a Deseurilor Municipale in judetul Bistrita-Nasaud si SC Supercom SA se transforma  intr-o "teapa" pentru bistriteni, pentru toti cei care locuiesc in acest judet. Nu ma mai mira nimic, doar ca, jurist fiind, am sperat ca la ADI Deseuri exista oameni competenti  care inteleg ca nici un document facut in pripa pe un colt de masa  nu are valoare legala in fata unor institutii abilitate sa stabileasca acest lucru, iar Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor este o asemenea institutie.

In noua situatie creata, faptul ca "specialistii" de la ADI Deseuri nu au considerat de cuviinta sa intocmeasca o documentatie care sa reziste testelor de legalitate, demonstreaza fie incompetenta, fie promovarea unor interese contrare interesului public. De altfel, cred ca, in cele zece zile in care ADI Deseuri poate formula plangerea contra deciziei CNSC, toti factorii politici implicati in semnarea acestui contract sa se gandeasca serios la ceea ce au de facut in continuare, fiind evident faptul ca minciuna are picioare scurte.

Avem nevoie de solutii legale la toate aceste probleme, nu de solutii pompieristice, neavizate de juristi competenti. Daca SC Supercom SA este doar o solutie politica, atunci situatia in care ne aflam este cat se poate de complicata. In acest caz, PNL cere publicarea tuturor datelor juridice si financiare care au stat la baza incheierii acestui contract.

 

Ioan Turc,

presedinte PNL Bistrita

0 comentarii3556 vizualizări14 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0