Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Minoritarul ales presedinte acuza poporul roman de fanatism si intoleranta.

Presedintele Iohannis uita ca este presedinte intr-o tara care are peste 90 la suta populatie de religie ortodoxa si ca ar trebui sa respecte acest popor si valorile sale. Presedintele acuza trei milioane de romani care au semnat pentru modificarea Constitutiei, precum si pe toti ceilalti romani care sustin acest demers, ca urmeaza "calea fanatismului religios". Cand o majoritate a alegatorilor romani l-au ales pe Iohannis presedinte desi era minoritar religios si etnic, atunci romanii nu erau fanatici!

Cum poate presedintele sa spuna ca "trebuie sa revenim la ceea ce se numeste toleranta si acceptarea celuilalt"? Cand a parasit poporul roman toleranta, de vreme ce in 2014 Iohannis a fost ales presedinte?

Iohannis vorbeste ca un prigonit si ca un exclus in tara care l-a ales in cea mai inalta functie a statului roman. Ascultandu-l pe Iohannis acuzand poporul de fanatism ai spune ca vorbeste de undeva din inchisoare unde a fost aruncat pentru ca e de alta religie si de alta etnie. Dar nu, Iohannis acuza natiunea romana chiar de la Cotroceni, din functia de presedinte al Romaniei, ca este intoleranta! "Fanatismul" poporului roman l-a adus pe Iohannis la tribuna oficiala a presedintiei de unde sa ne acuze de toate relele de pe lume!

Partidul Forta Nationala sustine demersul Coalitiei pentru Familie de modificare a Constitutiei pentru ca termenul de casatorie sa desemneze clar uniunea libera dintre un barbat si o femeie. Fanatismul le apartine celor care vor sa bage pumnul in gura unui intreg popor, obligandu-l sa accepte norme straine, contrare culturii si valorilor sale.

 

 

Mircea Gainusa - Secretar General

Partidul Forta Nationala

20.10.2016

 

 

1 comentariu3507 vizualizări21 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0