Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Statul roman ar trebui sa interzica ONG-urile care lupta impotriva valorilor nationale.

Statul roman a ajuns la cheremul unor ONG-uri care nu mai sunt de mult societate civila, ci societate controlata din afara tarii in scopul luptei anti-romanesti. Un stat care se respecta si care isi apara valorile ar trebui sa interzica aceste ONG-uri care doar se folosesc de calitatea de societate civila, actionand de fapt ca firme de lobby pentru interese straine contrare intereselor romanesti.

In acest sens, noul Parlament rezultat in urma alegerilor din 11 decembrie ar trebui sa legifereze o modalitate clara si fara echivoc prin care ONG-urile care nu respecta Constitutia si valorile romanesti sa fie interzise in tara noastra.

Romania are nevoie nu doar de o clasa politica innoita, ci si de o societate civila sanatoasa, patriotica, netributara fondurilor si comandamentelor straine. Prin aceasta propunere legislativa, partidul Forta Nationala vrea ca societatea civila din Romania sa reprezinte cu adevarat interesele cetatenilor romani, iar nu cercuri obscure de putere care isi doresc sa controleze politic, financiar si ideologic Romania.

 

Viorel Popescu - Presedinte

Forta Nationala  

 

.

 

Victoria lui Trump va incuraja triumful fortelor patriotice in toata Europa. Victoria lui Donald Trump inseamna triumful fortelor patriotice si anunta viitorul statelor natiune! Partidul Forta Nationala, singura formatiune din Romania afiliata la Miscarea pentru Europa Natiunilor si Libertatii, considera ca alegerea lui Trump ca presedinte al SUA reprezinta momentul zero de la care va incepe renasterea suveranitatilor nationale.

In acest context, este momentul sa ne repliem fortele pentru a recladi statul national suveran roman, afirmand raspicat ca avem dreptul sa ne aparam suveranitatea, propria politica externa si valorile nationale.

Toti cei care ne-au acuzat in mod eronat de extremism pentru ca am pus Romania si valorile ei pe primul loc au acum doua optiuni: fie isi retrag acuzatiile, fie se leapada de SUA care, iata, a facut optiunea de a pune natiunea americana pe primul loc.

Dupa victoria lui Donald Trump in SUA, ne pregatim sa sarbatorim si alte victorii in alegeri ale partidelor patriotice din Europa. Este timpul ca si in Romania miscarea patriotica sa se afirme ca singura solutie pentru viitorul natiunii romane!

 

Mircea Gainusa - Secretar General

Forta Nationala

 


0 comentarii2863 vizualizări11 noiembrie 2016




rss 2.0
rss 2.0