Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe Victor Surdu!

Conducerea Consiliului National al Partidului Social Democrat, alaturi de membrii Departamentului Agricultura si Dezvoltare Rurala, isi exprima  profundul regret pentru pierderea colegului, prietenului drag si mentorului, Victor Surdu.

 Prin intreaga sa activitate didactica si politica, Victor Surdu va ramane un reper de profesionalism, generozitate si daruire. Prin maiestria cu care a stiut sa se inconjoare de oameni de toate varstele, sa comunice si sa il asculte pe fiecare, a reusit sa faca din agricultura  o activitate placuta si atragatoare pentru toata lumea, fie ei si nespecialisti.

Victor Surdu si-a iubit meseria, a iubit agricultura si activitatea politica. Chiar si in ultimele luni, cand suferinta medicala se instalase, Victor Surdu si-a continuat activitatea politica in cadrul Parlamentului si in cadrul Departamentului de Agricultura al PSD, pe care, cu onoare si bucurie, l-a condus in ultimii 2 ani.

 

Deputatul de Neamt, Victor Surdu, a iubit oamenii, la binele carora se gandea in fiecare moment, reusind sa insufle speranta si sa dea incredere romanilor in viitor. Cu fiecare ocazie, amintea de alegatorii din Neamt, pe care ii vizita la fiecare sfarsit de saptamana si alaturi de care gasea puterea si inspiratia pentru noi si noi proiecte.

 

Dragostea sa fata de glia stramoseasca si fata de agricultorii romani, atat de greu incercati, s-au regasit in fiecare actiune, dar si in proiectele politice desfasurate de-a lungul timpului, atat in interiorul Partidului Social Democrat, cat si la conducerea Departamentului PSD pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala.

 

In aceste momente de tristete, reprezentantii Consiliului National al Partidului Social Democrat, adreseaza sincere condoleante familiei si tuturor celor apropiati distinsului lider, Victor Surdu. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

 

 

 

Consiliul National PSD

 

 

 

 

0 comentarii2723 vizualizări09 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0