Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
COMUNICAT DE PRESA.

Conform programarii din sedinta de Birou Permanent judetean restrins din 6 apr.2011, simbata  9 apr.si duminica 10 apr. membri ai acestui for s-au deplasat in comunele stabilite si au stat de vorba cu presedintii si membri ai organizatiilor locale. Astfel simbata s-a luat pulsul in comunele Romuli, Cosbuc, Runcu Salvei, Nimigea, Zagra si Chiuza. Se pare ca la Zagra se impune numirea unui nou presedinte al organizatiei locale a PRM. Aceasta in urma discutiilor purtate cu actualul presedinte Traian Neamt. Duminica actiunea a continuat in comunele Negrilesti, Ciceu Giurgesti, Ciceu Mihaiesti, Petru Rares, Spermezeu,Caianu Mic. In comuna Ciceu Giurgesti, noul presedinte Ioan Petrina s-a aratat placut surprins ca membri din conducerea judeteana stiu sa mearga in teren si in timpul anului, nu numai in campanii electorale. Actiunea va continua si in celelalte zone ale judetului, dupa care urmeaza o sedinta de analiza unde vor fi invitati toti presedintii de filiale locale. La aceasta actiune au participat domnii, ing.Viorel Cotutiu, prof.George Pop si pr.Ioan Aurel Rus.

Bistrita 10.04.2011     A consemnat Alexandra Silvia Platon,membra in delegatie,putator de cuvint al Filialei Judetene a PRM,Bistrita Nasaud

0 comentarii2786 vizualizări11 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0