Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Romani, atentie cum veti vota la urmatoarele alegeri!

 Sa nu va plangeti daca veti pune stampila tot pe unul dintre "marile" partide care nu au ratat nicio legislatura si au adus tara in halul in care se afla.

Formatiunile pe care le tot votati cu o incapatanare greu de inteles s-au combinat, cu rezultatele cunoscute, in toate formulele posibile: PSD cu PNL, PSD cu PDL, PDL cu PNL. Variante la care UDMR-ul si-a adus inestimabila contributie, ultima "realizare" reprezentand-o genocidul patronat acum de ministrul Cseke Atilla.

Votati-i tot pe ei si o veti duce ca pana acum. Sau si mai rau, daca situatia economica internationala se va deteriora in continuare.

Lipsiti de creativitate si chef de munca, actualii parlamentari se viseaza taind frunza la ciinii care au napadit strazile (tot din vina lor) si in mandatul 2012-2016.

O demonstreaza PSD-ul care deja anunta ca e gata sa "colaboreze" cu UDMR la guvernare, doar sa-si mai ajusteze maghiarii pretentiile.

Sunteti gata sa-i mai carati in spinare inca patru ani, sau vreti guvernanti, legiuitori, primari si consilieri care sa inceapa sa va rezolve problemele?

Aveti un an la dispozitie ca sa dati un raspuns, dar aveti grija ca macar de aceasta data sa alegeti bine. Ca sa nu ajungeti din nou sa traiti prost.   

 

 

PRESEDINTE P.E.R.

 Danut  POP

 

 

 

1 comentariu2821 vizualizări13 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0