Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
COMUNICAT DE PRESA PSD BN.

Programul de guvernare votat de peste 50% dintre romani poate fi pus in aplicare doar de actualul guvern condus de Sorin Grideanu. Dincolo de disputele din spatiul public, in mai putin de o luna s-au luat mai multe masuri in favoarea romanilor decat in anul 2016 in total.

Romanii au votat acest program de guvernare, iar el trebuie dus la capat in interesul romanilor. Romania inseamna profesori, medici, agricultori sau orice tip de salariati care merita sa traiasca decent! Romania inseamna studenti care merita conditii sa invete si burse! Romania inaseamna oameni de afaceri romani si capital romanesc care trebuie sustinut, nu omorat! Romania trebuie sa fie un loc in care tinerii sa isi poata construi un viitor! Romania inseamna o tara in care cei care au gresit trebuie sa plateasca direct proportional cu greseala lor. Nici mai mult, nici mai putin! Romania inseamna realitati, nu lozinci!

Guvernul Grindeanu a demonstrat ca se tine de cuvant si prin urmare, organizatia PSD Bistrita-Nasaud il sustine neconditionat pe Premierul Sorin Grindeanu si echipa guvernamentala in implementarea Planului de Guvernare ales de oameni in 11 decembrie!

Conform Constitutiei Romaniei, Guvernul este responsabil in fata tuturor cetatenilor tarii si are obligatia de a sluji interesului fiecaruia dintre acestia prin adoptarea de masuri care sa duca la o viata cat mai buna a tuturor romanilor!

            Respectam dreptul de exprimare a oricarui cetatean din Romania, la fel de mult cum respectam dreptul fundamental al democratiei: VOTUL! In viziunea noastra, Romania are nevoie de lideri care sa ii reprezinte interesele! Guvernarea este un act responsabil si nu se poate face decat in parteneriat cu oamenii care iubesc Romania si doresc dezvoltarea ei!

 

Organizatia judeteana

PSD Bistrita-Nasaud.

 

0 comentarii2765 vizualizări04 februarie 2017
rss 2.0
rss 2.0