Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
PSD Bistrita-Nasaud sustine abuzurile Guvernului DRAGNEA.

Timp de trei saptamani filiala PSD BN n-a reactionat fata de actiunea opiniei publice in urma aprobarii ordonantelor de gratiere a unor pedepse si de modificare a codului penal. Tacerea a exprimat foarte clar cum au resimtit membri si conducerea partidului aplicarea ordonantelor in prima luna de guvernare.

Sigur ca de cele mai multe ori tacerea este egalul complicitatii, iar astazi filiala PSD BN intareste acest lucru.

Dupa trei saptamani de proteste care s-au extins in toate orasele importante ale tarii, dupa iesirea in ultimile zile a peste 5000 de bistriteni, PSD BN a transmis un comunicat presei locale in care isi exprima sustinerea NECONDITIONATA a Guvernului condus de Liviu Dragnea si administrat de Sorin Grindeanu.

 Este trist sa le comunici bistritenilor ca orice face si orice va face acest guvern, are sprijinul filialei conduse de Radu Moldovan. Este antinational si impotriva interesului public sa sustii neconditionat un guvern, care isi incepe mandatul cu legi care urmaresc albirea infractorilor.

Oameni buni, votul majoritar pe care il primesti la un moment dat, nu-ti da dreptul sa faci legi impotriva statului de drept, nu-ti da dreptul sa fi discretionar fata de cetatenii pe care la un moment dat ii reprezinti.

In tot acest timp, PSD, prin propaganda, incearca sa deturneze si sa minimalizeze actiunea cetatenilor liberi, facand trimitere la programul de guvernare.

Stimati reprezentanti socialisti nu poti legitima hotia si coruptia, spunand ca faci podete, ca maresti salariul minim sau ca milioane de romani vor primi ajutoare sociale. Trebuie sa invatati ca un vot primit democratic nu-ti da dreptul sa dai legi nedemocratice. 60% din cetatenii Romaniei nu au participat la alegerile din decembrie, iar peste 50% din cei care s-au prezentat la vot, au pus stampila pe un alt partid decat PSD. 

Legitimarea acestor actiuni si a celor viitoare ale Guvernului Dragnea-Grindeanu, prin sustinerea neconditionata a dumneavoastra, este de asemenea o actiune indreptata impotriva cetatenilor acestui judet si a intregii tari.

 

 Departamentul de comunicare PNL Bistrita - Nasaud.

 

 

0 comentarii2688 vizualizări04 februarie 2017
rss 2.0
rss 2.0