Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Romanii au fost tradati de stat in cazul creditelor in franci elvetieni.

Partidul Romania Unita si partidul Forta Nationala considera ca prin decizia CCR de neconstitutionalitate a legii conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric romanii au fost tradati de stat si lasati fara protectie in fata bancilor hraparete.

 Statul roman nu i-a protejat pe romani in perioada in care bancile faceau campanii desantate pentru luarea de credite in franci elvetieni si foloseau tot felul de tertipuri pentru a-i convinge pe romani ca aceste credite sunt cele mai avantajoase. In timp ce alte state europene si-au protejat cetatenii dupa schimbarea dramatica a cursului francului elvetian, Romania ii lasa pe cetatenii ei sa plateasca nejustificat de mult pentru aceste credite, ceea ce a dat nastere la nenumarate tragedii.

Solicitam Parlamentului Romaniei sa gaseasca o formula prin care sa adopte o lege de protejare a romanilor datornici in franci elvetieni in asa fel incat acestia sa nu fie lasati la mana bancilor. Statul roman actual se caracterizeaza prin aceea ca e grabnic la a impune obligatii cetatenilor sai, dar dispare cu desavarsire in momentul in care trebuie sa isi indeplineasca rolul obligatoriu de protector al acestora.

 

 

Robert Buga, Prim-vicepresedinte PRU

 Viorel Popescu, Presedinte FN

 

 

0 comentarii2828 vizualizări08 februarie 2017




rss 2.0
rss 2.0