Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Prestatia presedintelui Iohannis nu a fost cea mai potrivita.

Prestatia presedintelui Iohannis nu a fost cea mai potrivita. Ne asteptam sa auzim in plenul Parlamentului un discurs de mediere, nu unul de campanie. Eu cred ca trebuie sa revenim la normalitate. Instabilitatea Romaniei nu aduce niciun benefiiciu tarii noastre, fiind in detrimentul cetatenilor. Sute de mii de oameni au au iesit in strada in toata tara pentru a protesta fata de un Guvern care nu respecta romanii.

Pasul inapoi facut de Cabinetul Grindeanu demonstreaza ca poporul este suveran. Avem o victorie prin abrogarea OUG 13/2017, dar cei responsabili trebuie sa isi asume greselile. Demisia Ministrului Justitiei este in continuare asteptata.

"Fac apel la responsabilitate a liderilor PSD. Acestia trebuie sa vina cat mai curand cu o solutie de guvern credibil. Cabinetul Grindeanu a cazut testul credibilitatii in fata cetatenilor. Orgoliile si agenda care avantajeaza doar clientela politica corupta, e clar, nu vor mai fi tolerate.", a sustinut deputatul PMP Ionut Simionca.

 

 Deputat Ionut Simionca

7 februarie 2017  

 

1 comentariu2835 vizualizări08 februarie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nasaudean
11 Februarie 2017 - 11:05

" Ati castigat, acum guvernati si legiferati... " dar NU ORICUM ... ci ASA CUM VREAU EU ... JOHANNIS ... ca altfel, va fac dosare la toti si pun "GESTAPO"-ul pe voi, de dr.acu va ia pe toti !

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0