Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Globalismul tine de trecut, Romania are nevoie de un pol nationalist care sa priveasca spre viitor.

Romania este printre putinele tari din UE in care nationalismul nu este reprezentat in Parlament, iar acest lucru face ca interesele natiunii sa fie ignorate. In contextul in care miscarile patriotice sunt tot mai prezente in peisajul politic si in care Administratia SUA a propus recent nationalismul economic ca politica de stat, Romania este din nou defazata fata de tendintele politice internationale si nu are, la aceasta ora, o reprezentare de acest fel in forurile de decizie de la Bucuresti. In schimb, instabilitatea macina clasa politica romaneasca pentru ca se simte nevoia unei reorientari in interesul Romaniei, singura care poate ghida politicile statului in aceste vremuri in care toata lumea se repozitioneaza conform cu propriile interese nationale. Acest lucru este evident si la nivelul UE unde fiecare stat membru isi calculeaza pozitia fata de viitorul Uniunii in functie de necesitatile sale. Numai Romania, in lipsa de decidenti care sa aiba viziunea viitorului, participa la aceste discutii slujind interesele altor state.

Tocmai de aceea, este timpul ca in Romania sa coagulam un pol nationalist care sa fie vocea suveranitatii si independentei statului roman in reasezarile politice mondiale si europene. Partidul Forta Nationala, membru al Miscarii Europa Natiunilor si Libertatii care reuneste miscarile patriotice din UE, transmite de aceea tuturor patriotilor adevarati din Romania, inclusiv parlamentarilor nemultumiti de politicile propriilor partide, chemarea la a se pune in slujba natiunii romane prin participarea la constituirea unei miscari nationaliste unice care sa devina vocea intereselor natiunii romane.

Numai impreuna putem da glas si putere nationalismului romanesc, mentinut pana acum intr-o stare de dezbinare pentru ca in Romania sa nu existe o reprezentare politica a acestui curent care reprezinta viitorul si singura solutie de salvare a Romaniei. Nimeni nu mai poate spune ca nationalismul tine de trecut, cata vreme in SUA si in marile state europene acesta a devenit solutia de iesire din criza. Dimpotriva, globalismul si tehnocratia Bruxelles-ului tin de trecut, un trecut de care clasa politica de la Bucuresti se agata neputincioasa, ratand sansele Romaniei de a se afirma pe scena internationala si europeana!

 

 

Mircea Gainusa - Secretar General

Partidul Forta Nationala.

 

0 comentarii4536 vizualizări10 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0