Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Mare descoperire la Bistrita! Ancore interschimbabile.

Prezent ieri la dezbaterea publica pe bugetul municipiului Bistrita pentru anul 2017 si ascultand cu mare atentie cum primarul Cretu prezenta maretele utopii ce ne bat la usa, mi-am dat seama cat de ingusta e granita dintre normal si anormal si cati pot s-o treaca fara pasaport.

Folosind o terminologie imprumutata, primarul a glasuit despre continuarea ingroparii banilor in dealul Cocos, pe alte aberatii de genul "Alpine Coaster", adica un fel de "derdelus pe sine" care v-a deveni o noua "ancora de vara" pe langa scaldatoarea din deal, "ancora de iarna" fiind celebra partie cu noroi. Deci, "ancora de iarna", partia de schi, se va transforma in "ancora de vara", sania pe sine.

O fi de ras sau de plans? De ras este daca-l asculti pe primar cum incearca sa-si coafeze nerealizarile gasind tot felul de acoperiri si subterfugii. De plans este daca te gandesti ce se putea face cu acei bani aruncati pe apa sambetei din care nici macar zapada artificiala nu iese.

Un lucru e sigur. "Ancorele" sunt interschimbabile iar la anul, acelasi primar o sa ne spuna ca bazinele de la Aquapark, "ancora de vara", o sa fie transformate in patinoare care sa devina o "ancora de iarna", ca pana atunci ne-om satura de schiat si balacit. Mai trebuie sa si patinam!

 

Ioan Peteleu

Consilier local PNL.

 

0 comentarii3885 vizualizări15 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0