Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Partidul Forta Nationala si Partidul Romania Unita au decis formarea unui pol nationalist.

Partidul Forta Nationala si Partidul Romania Unita au decis ieri, la Targu Mures, formarea unui pol nationalist prin unificarea fortelor intr-un singur partid. De saptamana viitoare, o comisie comuna formata din reprezentantii ambelor partide va demara pregatirea unui congres prin care reprezentantii curentului nationalist sa conlucreze  din interiorul unui singur partid.

In acest sens, comisia comuna FN-PRU va lucra la statut si la platforma politica a unui nationalism civic, modern si moderat care sa corespunda cu asteptarile societatii romanesti si care sa intruneasca aspiratiile nationale ale tuturor celor care doresc sa se integreze in noul partid si nevoile Romaniei pentru perioada care urmeaza.

Noul pol nationalist este deschis tuturor partidelor si tuturor miscarilor nationaliste din Romania care respecta principiile democratice si ale statului de drept, existand discutii avansate in acest sens pentru ca toti cei care doresc o tara suverana si respectata sa se alature noii forte patriotice. Uniunea Vatra Romaneasca a anuntat deja sustinerea pentru acest proiect si faptul ca se alatura polului nationalist.

Referitor la cei care se opun unificarii nationaliste prin toate mijloacele, consideram ca gesturile lor de a bloca formarea unui partid puternic pe aceasta zona arata foarte clar ca au o agenda ascunsa care consta tocmai in a fragiliza zona nationalista si a o impiedica sa se coaguleze, decredibilizand miscarea patriotica din Romania care a ajuns la maturitate si este pregatita sa devina vocea aspiratiilor nationale romanesti.

Mai multi reprezentanti ai PRU si ai Fortei Nationale vor avea in perioada urmatoare si o intalnire cu reprezentantii Grupului Europa Natiunilor si Libertatii din Parlamentul European, la invitatia europarlamentarului Laurentiu Rebega, vicepresedinte al Grupului, pentru a stabili modalitatea de cooperare a partidului nationalist romanesc cu miscarea similara din Europa si cu partidele patriotice similare din UE. Noul pol nationalist roman va avea o colaborare foarte stransa cu miscarea patriotica europeana care a devenit un factor major in politica din interiorul UE si din care va face parte ca membru cu drepturi depline.

 

Partidul Forta Nationala

Partidul Romania Unita

            19.03.2017

 

0 comentarii4529 vizualizări19 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0