Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Partidul Forta Nationala si Partidul Romania Unita au format Comisia Nationala pentru Unificare.

Partidul Forta Nationala si Partidul Romania Unita au format astazi Comisia Nationala pentru Unificare al carei scop este sa stabileasca procedurile de coagulare a polului nationalist, conform cu decizia luata la intalnirea de la Targu Mures din 18 martie.

Comisia Nationala a Unificarii are un comitet de coordonare din care fac parte, din partea Fortei Nationale, presedintele FN Viorel Popescu, secretarul general FN Mircea Gainusa si vicepresedintele FN Mihai Pirvu, iar din partea Partidului Romania Unita secretarul executiv al PRU Radu Bratu-Iorga, secretarul general adjunct PRU Valerian Moraru si presedintele Filialei PRU Gorj Rudi Buga.

In cadrul sedintei Comisiei Nationale pentru Unificare de astazi s-a discutat despre intalnirea reprezentantilor celor doua partide cu Grupul Europa Natiunilor si Libertatii, eveniment care va avea loc la Bruxelles la sfarsitul lunii aprilie. Comisia a stabilit cadrul general de discutie cu Grupul ENL in vederea conlucrarii stranse dintre polul nationalist din Romania si partidele similare din Europa.

Comisia a stabilit si un calendar de discutii cu alte formatiuni politice nationaliste din Romania in vederea consolidarii miscarii patriotice din Romania.

 

Partidul Forta Nationala

Partidul Romania Unita

         21.03.2017.

 

.

 

Grupul Europa Natiunilor si Libertatii a transmis o scrisoare de sustinere pentru unificarea polului nationalist. 

Grupul Europa Natiunilor si Libertatii din Parlamentul European, care reuneste partidele patriotice din Europa, a transmis ieri pe contul oficial de twitter o scrisoare de sustinere pentru unificarea polului nationalist in jurul partidului Forta Nationala si a europarlamentarului Laurentiu Rebega, vicepresedinte ENL: 

"Scrisoare catre patriotii romani

Am aflat cu bucurie despre largirea polului partidelor patriotice din Romania  in jurul prietenului nostru, europarlamentarul Laurentiu Rebega, vicepresedintele Europa Natiunilor si Libertatii, care a reprezentat grupul nostru in alegerile pentru presedintia Parlamentului European.

La fel ca in toate tarile Europei, suntem in momentul in care fortele patriotice romanesti trebuie sa isi asume responsabilitatea de a oferi o noua viziune natiunii pe care o slujesc. Avand in vedere acest fapt, unificarea lor a devenit o necesitate istorica.

Colegul nostru, Laurentiu Rebega, s-a angajat in constructia acestei alternative la partidele traditionale si il felicitam pentru acest lucru, asigurandu-l de toata sustinerea noastra. Ii invitam pe toti patriotii romani sa i se alature pentru a construi in jurul partidului Forta Nationala acest curent politic de care Romania are atata nevoie pentru a se dezvolta si pentru a-si apara suveranitatea si obiectivele sale nationale.

In Parlamentul European, Grupul Europa Natiunilor si Libertatii (ENL) sustine actualul curent patriotic din Romania, reprezentat de europarlamentarul Laurentiu Rebega si de partidul Forta Nationala, si asteptam cu nerabdare sa venim in Romania si sa participam la evenimentele organizate de noua forta politica care s-a nascut in aceste zile in Romania".

https://twitter.com/ENF_EP/status/844212236944097281

 

Biroul de presa - Partidul Forta Nationala

22.03.2017

 

 

0 comentarii3619 vizualizări22 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0