Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Dorin Popescu ii considera pe liberali TEMBELI si AMETITI.

Pe site-ul internet www.citynews.ro, pagina de Bistrita-Nasaud, a aparut o stire referitoare la promovarea de catre subsemnatul, Rusu Andrei si Florin Gaurean a unui proiect de hotarare de consiliu local pentru aprobarea unui studiu de oportunitate pentru concesionarea terenului cu destinatie actuala de parcare din Bistrita, str. M. Eminescu, in vederea edificarii unui spatiu comercial tip "mall".

          La acest articol, sub pseudonimul "informatul", a fost postat la data de 21.05.2010, ora 13:40, un comentariu intitulat "MARELE SPAGAR", cu urmatorul continut: "SA-L OPREASCA ODATA CINEVA PE MOLNAR ASTA! BAI LIBERALI AMETITI, VOI NU VEDETI CA ASTA, MOLNAR, FACE MILIOANE DE EURO PE SPATELE PNL-ULUI! LIBERALII VOI SUNTETI CHIAR TEMBELI? LA PARTID NU DA NICI COTIZATIA DE MEMBRU, IN SCHIMB IA SPAGI GRUPA MARE!!!" (scris cu majuscule), de la adresa I.P. 89.123.254.121.

          Intrucat postarea avea un evident caracter insultator la adresa mea, am formulat o plangere penala ce face obiectul dosarului 2107/P/2010 al Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita.

          Vineri mi s-a adus la cunostinta ca in urma cercetarilor efectuate in cauza s-a stabilit faptul ca titularul contractului de furnizare servicii internet de la calculatorul caruia s-a efectuat postarea este Popescu Grigore Dorin, domiciliat in Bistrita, str. Cerbului, nr. 13 B (nimeni altul decat vicepresedintele PNL BN).

          Solicit public demisia de onoare a domnului Popescu din PNL, desi faptele domniei sale denota ca "onoarea" nu este nici macar un cuvant in vocabularul sau.

          Cat priveste problema personala generata de faptele domnului Popescu, voi reflecta asupra oportunitatii adresarii catre Judecatoria Bistrita.

 

 

 

                                                                                       Consilier local,

                                                                             avocat Laurentiu Danut Molnar

 

 

0 comentarii2702 vizualizări19 aprilie 2011




rss 2.0
rss 2.0