Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Rezultatele alegerilor CSL.

Clubul Studentilor Liberali si-a desemnat vineri, 15.04.2011, componenta biroului judetean, in conditiile in care, pe fondul potentialului neexploatat, vechea structura necesita o revigorare.

                  Aproximativ 75 de studenti, dintre care 60 cu drept de vot, au participat la alegerea celor mai buni dintre ei, ierarhia aratand astfel:

 

1. Presedinte: Solcan Adrian;               59 voturi;

2. Vicepresedinte: Olah Daniela Iulia; 51 voturi;

3. Vicepresedinte: Miches Iulia;           50 voturi;

4. Membru: Rus Diana Ramona;          49 voturi;

5. Membru: Tatar Ioan Alexandra;       46 voturi;

6. Membru: Pop Dorina Cristina;         44 voturi;

7. Membru: Lazar Gabriela Rodica;     35 voturi;

8. Supleant: Moldovan Paul Sorin;       12 voturi;

9. Supleant: Pantea Florin Simion;       12 voturi;

 

                  Tinerii pozitionati pe primele locuri si-au demonstrat pe parcursul mai multor ani seriozitatea si capacitatea, aspect vizibil atat prin rezultatele foarte bune obtinute la cursuri, cat si prin participarea la diferite actiuni cu caracter civic.

                  Noul birou al CSL a primit girul presedintelui Ioan Tintean prezent la alegeri, care s-a declarat foarte multumit de faptul studenti valorosi au decis sa faca parte din structurile PNL.

                 Vicepresedintele Dorin Dobra a mai precizat ca "o data ce Bistrita a devenit centru universitar, asteptam de la studenti ca prin organizarea in diferite asociatii sa-si impuna optiunile si practic sa ridice nivelul general al dezbaterii publice’’.

 

 

 

Biroul de presa al B-N

0 comentarii2912 vizualizări20 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0