Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Ministrul Botis a demisionat
  • Boc nu cunoaste legile tarii atata timp cat apara un ministru inainte de pronuntarea ANI sau OLAF.

o          Emil Boc: "Ministrul Muncii, Ioan Botis, este un om onest si de buna-credinta, iar situatia sa nu este noua, ci dateaza de la inceputul acestui an, el urmand sa demisioneze imediat in cazul in care ANI constata in acest caz un conflict de interese".

o          Ioan Botis, ministrul Muncii: "Juridic nu vad unde ar putea fi conflictul de interese, dar e o problema legata mai mult de partea morala."

  • Boc s-a antepronuntat in cazul Botis si ar fi un gest de moralitate sa renunte la mandatul sau pentru ca a aparat un ministru impotriva legilor din aceasta tara. Premierul e vinovat pentru apararea formulata in cazul ministrului Muncii.
  • Nu exista precedent in nicio tara din Europa de atat de multa lipsa de profesionalism: un ministru care sa infiinteze un ONG, sa aprobe finantare din fonduri europene, in cadrul acestuia sa lucreze sotia si un consilier al ministrului.
  • La ministerul Muncii se cauta acum un ministru si varianta cea mai vehiculata este Marian Sarbu. Aceasta varianta nu va fi pe placul premierului care vrea sustinerea partidului la Congresul din mai, pentru functia de presedinte al partidului.
  • Este posibil ca Boc sa aleaga un ministru din randurile PDL, pentru ca acest lucru ii va atrage simpatie si sustinere in randul propriului partid.
  • Asteptam ca gestul ministrului Botis sa fie urmat cat mai curand de tot Guvernul Boc.

 

 

Biroul de presa P.C.

 

1 comentariu2800 vizualizări21 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0