Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
PDL trebuie sa ceara neintarziat demisia fostului ministru al Muncii, Nelu Ioan Botis, din partid si din Parlament.

Partidul Social Democrat solicita PDL sa ceara demisia lui Nelu Ioan Botis din partid si din Parlament, ca urmare a scandalului de coruptie in care acesta este implicat. ANI a confirmat acuzatiile aduse de presa fostului ministru al Muncii, sesizand procurorii DNA. Mai mult, ultimele informatii publice arata ca familia fostului ministru a beneficiat de avantaje financiare directe, ca urmare a inchirierii unui imobil proprietate personala, catre Asociatia Parteneriat Euroactiv Bistrita.

          Implicarea unui ministru intr-un scandal de coruptie care vizeaza fonduri europene poate avea efecte devastatoare asupra relatiei Romaniei cu partenerii europeni.

          Una din marile prioritati ale Guvernului ar trebui sa fie convingerea partenerilor europeni ca alocarile din fonduri europene, in viitoare executie bugetara a UE, nu trebuie sa fie scazute, in cazul Romaniei.

          Date fiind insa implicarea unor ministri in astfel de fapte, precum si blocarea sau aprobarea unor proiecte cu fonduri europene pe considerente exclusiv politice, credibilitatea autoritatilor de la Bucuresti este inexistenta. Daca Romaniei ii vor fi reduse alocarile din fonduri europene, in viitoarea executie bugetara a UE, romanii trebuie sa stie ca vinovatul principal este aceasta guvernare corupta. 

          PDL a fost extrem de vocal in cazul Adrian Severin, caz in care PSD a actionat rapid, luand decizii politice ferme, pentru ca asa a considerat ca este corect. PSD solicita PDL o atitudine similara in cazul lui Nelu Ioan Botis, ca un gest de disociere fata de un caz care poate face foarte mult rau Romaniei. Liderii PDL au tacut complice pana acum in cazul fostului ministru al Muncii, desi datele acestuia sunt foarte clare.

 

 

 

 

Biroul de Presa al PSD

 

 

27 aprilie 2011

 

0 comentarii2086 vizualizări27 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0