Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Mai 2021 - 14587
PDL, acuzat ca a comandat 4 milioane de biciclete din China.

Dezvaluire incredibila: liderii PDL ar fi comandat, din China, aproximativ 4 milioane de biciclete, cite 100.000 per judet, pentru a le oferi drept mita electorala, la alegerile din 2012.

"100.000 de voturi cumparate per judet"

Informatia e lansata pe piata de Lia Vasilescu, care scrie, pe blogul propriu: "Aflu ca PDL, partidul asta care tot taie de la saraci, a comandat, tocmai in China, 4 milioane de biciclete. Material de propaganda pentru urmatoarea campanie! Daca sint sau nu portocalii, n-as putea sa va povestesc"..."Dar informatia e sigura si imi parvine din doua judete diferite! Nu mai merge cu galeata, cu sacosa cu alimente, cu perechea de cizme portocalii, cu umbrela si cu ce dracu le mai trece prin cap! La un popor saracit si revoltat e nevoie de inovatie, de cadouri mai consistente! (…) Deci... ne vom deplasa pe biciclete! Ei, nu toti! Doar votantii PDL! Care trebuie sa fie 100.000 de judet! Asta e target-ul, asta e numarul de biciclete comandat pentru fiecare judet in parte! Acum intelegeti de ce voteaza atit de relaxati parlamentarii Puterii toate timpeniile lui Boc, Udrea, Basescu si ale tuturor lacustelor astea care nu se mai satura de furat? Care taran ar rezista tentatiei de a primi o bicicleta noua?", se intreaba senatoarea.

Mita electorala si costumul de ginerica

"La alegerile prezidentiale, pe colegiul meu, s-au dat costume de haine. L-am intrebat pe un nene, de 80 de ani, ce face cu costum de ginerica, negru si cu papion. Raspunsul m-a lasat ca la dentist: «De inmormintare, taica!». «Pai nu vezi, bre, ca astia vor sa te ingroape?». El mergea mai departe mindru nevoie mare de costumul lui de mire. Nu stiu daca a scapat de reforma lui Boc, dar daca da, data viitoare o sa-mi replice, probabil, ca nici dricul nu mai merge, ca s-a scumpit benzina si, deci, bicicleta e absolut necesara", mai scrie social-democrata.

RAZVAN GHEORGHE

Acest material relevant descopera  modul de actionare al pdl-istilor in tara.Banii din pensii,salarii reduse, din afaceri cu fonduri europene nerambursabile si din fonduri de structurare,prin administrarea lor de clientele politica,iata unde se duc.

BIROUL DE PRESA AL PRM-BISTRITA NASAUD

 

0 comentarii2135 vizualizări29 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0