Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
FALIMENTUL CLUJ ARENA, cel mai rusinos esec administrativ al Clujului!

In aceasta saptamana, dl. Alin Tise si consilierii judeteni liberali au inregistrat cel mai mare esec administrativ din ultimii 27 de ani dupa ce  Tribunalul Comercial Cluj a decis falimentul Cluj Arena SA, societatea care a administrat stadionul cu acelasi nume, pentru o datorie de peste 3 milioane de euro, fonduri ce ar fi trebuit sa mearga in bugetul de stat.

"Falimentul SC Cluj Arena SA este dovada incompetentei crase a presedintelui Consiliului Judetean Cluj, dl. Alin Tise, a majoritatii liberale din institutie dar si a sinecuristilor PNL Cluj care in ciuda lipsei expertizei profesionale au fost numiti in functii de conducere, singurul criteriu fiind carnetul de partid.

Sfarsitul lui august 2017 ramane o perioada neagra in istoria judetului Cluj si a Consiliului Judetean Cluj, in care Executivul institutiei a stat cu mainile in san, impasibil, la FALIMENTUL SC Cluj Arena SA, cel mai rusinos esec administrativ al Clujului!" a declarat dl. Horia Nasra, presedintele PSD Cluj.

 

Biroul de presa a deputat Gabriel Horia Nasra  .

 

0 comentarii2877 vizualizări26 august 2017




rss 2.0
rss 2.0