Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Mai 2021 - 14587
To: emilboc09@yahoo.com, Subject: E-mail pentru Emil From: Bogdan Diaconu

De 1 Mai, de Ziua Internationala a Muncii, mi-am permis sa va deranjez din efortul pe care il depuneti pentru a distruge joburile din Romania si pentru a-i scapa pe romani de locurile lor de munca pentru a se duce la casele lor, sa se descurce cum vor putea.

Stiu ca efortul pe care il depuneti in acest sens este urias, dovada stand si noul Cod al Muncii care va intra in vigoare de maine si care va anula dintr-o lovitura cateva zeci de mii de joburi. Acelasi lucru l-ati facut acum doi ani prin impozitul forfetar, care a dus la inchiderea a circa 200.000 de firme care ofereau un loc de munca si mijloace de existenta macar membrilor familiei implicate in respectivele activitati.

Imi dau seama ca aspiratia dumneavoastra este ca, in final, nimeni sa nu mai aiba un loc de munca in Romania, fie pentru ca asa va cere FMI, nu stiu din ce motive, fie pentru ca in Romania numai Guvernul dumneavoastra sa munceasca, cu efectele spectaculoase pe care le cunoastem si traim cu totii.

Este laudabila, de asemenea, maniera in care ati destructurat sindicatele, invrajbind categoriile sociale intre ele si facandu-le incapabile sa reactioneze la masurile anti-munca pe care le luati. O societate fara sindicate si fara reactie, asa cum ati construit dumneavoastra, este visul etern al dictatorilor, si trebuie sa va marturisesc admiratia pentru reusita. Va mai incurca putin alegerile, dar, cu voie de la FMI, poate reusiti sa le amanati sau macar sa le falsificati. Poporul e prost si nu stie ca trebuie sa va voteze pana la sfarsitul vietii dumneavoastra pline de realizari, asa ca trebuie "ajutat" un pic sa aleaga pe cine trebuie. Votul prin corespondenta este un pas important in a va vota singur pentru a opri tragedia ca ignoranta si dorinta de supravietuire a romanilor sa va indeparteze de la putere.

Imi permit asadar sa va felicit pentru faptul ca transformati Romania intr-un rai al oamenilor muncii, unde si sa vrei sa nu ai unde munci si unde votul sa fie o formalitate deranjanta. Toate acestea constituie performante care trebuie apreciate la adevarata lor valoare, pentru ca ii trimiteti pe romani intr-o sarbatoare permanenta si, de ce nu, chiar la un loc de odihna si de verdeata, de unde a fugit toata durerea, intristarea si suspinarea.

Cu sincera admiratie pentru inaltele dumneavoastra realizari de om al muncii,

Bogdan Diaconu - P.C.

0 comentarii2079 vizualizări02 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0