Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 12 Mai 2021 - 14587
Manifestatie de protest impotriva constructiei depozitului de deseuri periculoase in imediata apropiere a litoralului Marii Negre.

Partidul Ecologist Roman si Clubul Ecologist Roman vor organiza la Navodari pe data de 15 mai, data oficiala de deschidere a sezonului turistic, o manifestatie de protest impotriva constructiei depozitului de deseuri periculoase in imediata apropiere a litoralului Marii Negre.
La Navodari, societatea ECOLOGICAL CENTER si-a propus si a avut acordul Ministerului Mediului si Padurilor pentru construirea unui depozit de deseuri. Aceasta societate obliga acum Primaria orasului Navodari sa ii acorde permisul de construire a centrului de depozitare in aer liber a deseurilor industriale si menajere toxice, periculoase in fostul combinat chimic Navodari si pe terenurile din jurul acestuia. Daca nu vom opri acest proiect, urmeaza sa se ridice un adevarat munte toxic de 94 de metri, vizual inestetic si cu un impact devastator asupra sanatatii prin contaminarea apei freatice si prin deversarile directe in Marea Neagra, unul din patrimoniile nationale. Va atragem atentia ca totul se intampla la 3 kilometri de statiunea Mamaia si la 1 kilometru de valurile marii.
Evenimentul va cuprinde o serie de discursuri ale domnului acad. Razvan Theodorescu, presedintele Clubului Ecologist Roman, domnului primar Matei Nicolae, domnului Emil-Adrian Maghinici, coordonatorul acestei campanii, si ale reprezentantilor Ministerului Turismului si Dezvoltarii Regionale si Ministerului Mediului si Padurilor, daca acestia vor dori sa isi exprime punctele de vedere in acest subiect. Dupa aceste discursuri va urma o prezentare si o asumare a "Declaratiei Universale a Drepturilor Pamantului Mama", adoptata la Cochabamba, Bolivia.

 

PER.

2 commentarii1995 vizualizări03 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0