Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Nominalizarea doamnei Viorica Dancila pentru functia de premier este privita pozitiv de partenerii europeni.

PES activists Romania isi manifesta sustinerea fata de nominalizarea de catre Partidul Social Democrat a doamnei Viorica Dancila pentru functia de prim-ministru al Romaniei. Doamna Viorica Dancila este un politician echilibrat si un om de echipa, cu deschidere si intelegere pentru viziunea social-democratiei moderne europene, calitati care o recomanda pentru functia de prim-ministru al Guvernului Romaniei.
 
Lider apreciat in Grupul S&D din Parlamentul European si in familia Partidului Socialistilor Europeni, doamna Viorica Dancila este totodata o foarte buna cunoscatoare a  procesului decizional al Uniunii Europene, fapt ce va conta mult in exercitarea mandatului de premier intr-un context in care, la nivel european, au loc evolutii importante si se dezbat teme-cheie.
 
Salutam, de asemenea, faptul ca, prin persoana doamnei Viorica Dancila, PSD desemneaza o doamna ca prim-ministru. Este un gest cu semnificatie aparte, progresista, ce va avea o rezonanta pozitiva in plan european.
 
Am colaborat de fiecare data excelent cu doamna Viorica Dancila, ne-am sprijinit reciproc in activitatile noastre si am pastrat de-a lungul timpului un dialog foarte bun, pe teme prioritare pentru Romania, dar si pe alte subiecte de interes aflate pe agenda Uniunii Europene.

Speram intr-o cooperare la fel de buna si pe viitor si ii dorim succes!


  
Echipa PES activists Romania.

1 comentariu2814 vizualizări17 ianuarie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

montain
21 Ianuarie 2018 - 10:57

Lasati "aburelile " si spuneti-ne ce scoala, ce calificare si competenta profesionala legala are... si apoi mai discutam. Lasati-ne cu calitatile sale "politice" ca pentru noi n-au nici o valoare... si nu ne mai aburiti cu sprijinul dinafara Romaniei, ca stiti bine ca oricine ar fi la butoane, noi pentru straini suntem doar "piatza de desfacere " si de "experiment medical si alimentar " .

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0