Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Pentru ALDE schimbarea sefului executivului inseamna o noua provocare.

Pentru ALDE schimbarea sefului executivului inseamna o noua provocare, o speranta si de ce nu, o certitudine ca asumarea programului de guvernare trebuie sa continuie si sa insiste pe realizarea tuturor masurilor scrise in program, astfel ca, asteptarile cetatenilor sa fie satisfacute in cel mai scurt timp.

            Faptul ca, masurile si realizarile guvernamentale din 2017, au fost pe masura asteptarilor celei mai mari parti a populatiei o dovedeste si ultimul sondaj de opinie. Ambele partide atat PSD cat si ALDE se bucura de increderea populatiei 42-43 % PSD, 9-10% ALDE. Cresterea de la 6% la peste 9% in cazul ALDE dovedeste ca participarea la guvernare si implicarea in rezolvarea multor proiecte si programe dificile asteptate de oameni o fost una inspirata si denota curaj, seriozitate din partea partidului nostru.

            Nisele politice pe care le-a ocupat ALDE si pentru care se va "bate" in continuare constituie prioritati si in 2018:

-        Asigurarea drepturilor si libertatilor cetatenesti;

-        Sprijinirea capitalului autohton;

-        O fiscalitate mai supla cum ar fi: reducerea de la 16% la 10% a impozitului pe venit si de la 16% la 5% a impozitului pe dividente si alte prioritati legate de investitii si dezvoltarea echilibrata a Romaniei.

Se stie din experienta trecutului ca o fiscalitate mai putin impovaratoare duce la o colectare mai buna la buget.

 

Presedinte ALDE B-N,

Ioan TINTEAN

0 comentarii2800 vizualizări17 ianuarie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0