Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Dati-va demisia, domnule primar!

Ionut Simionca: Domnule primar, ati incasat suficient de multi bani de la partia de schi sa va platiti benzina pentru snow-mobil?  Dati-va demisia, domnule primar!

Deputatul PMP de Bistrita-Nasaud, Ionut Simionca, atrage public atentia asupra deciziilor controversate ale edilului Ovidiu Cretu si ii cere acestuia demisia: "De mai bine de un an atrag public atentia, cu parere de rau, asupra batjocoririi bistritenilor de catre primarul Ovidiu Cretu. Cat de prosti ne crede domnul primar pe toti? Domnule primar, Bistrita nu este proprietatea dumneavoastra, Bistrita este a bistritenilor! Dati-va demisia, domnule primar!"

Simionca a cerut sprijinul Organizatiei judetene a PSD pentru a-l opri pe primarul Cretu: "Oare cat timp vor mai sta colegii sai din PSD cu mainile la spate, lasandu-l pe "dom' primar" sa distruga orice urma de normalitate si orice speranta de dezvoltare in orasul nostru?" Considerand ca acestia sunt mai ancorati la realitatile vietii si la nevoile bistritenilor, parlamentarul PMP le-a cerut pesedistilor sa ii ridice sprijinul politic: "Cu tot respectul, domnule viceprimar Cristian Nicolae, sunteti presedintele organizatiei municipale a PSD Bistrita, un fel de Dragnea local. Dumneavoastra conduceti echipa de consilieri PSD din Consiliul local municipal. Un primar fara consilieri este complet blocat, nu poate lua nicio decizie. Va rog sa nu-i mai sustineti proiectele si deciziile domnului primar Cretu. Asta daca nu aveti alte interese in agenda, care le exclud pe cele ale bistritenilor."

Referindu-se la deschiderea partiei de schi, Ionut Simionca intreaba: "Ati incasat suficient de multi bani in aceste doua zile de la partia de schi, astfel incat sa platiti macar benzina snow-mobilelor cu care va plimbati pe partie? Ma tot intreb cum este posibil sa ai zapada si sa astepti cu partia inchisa pana cand vine primarul sa inaugureze? Sa inaugureze ce? Am stiut ca Ovidiu Cretu este un primar rupt de realitate, pe care nu-l intereseaza si nu are nicio legatura cu bistritenii, dar nu stiam ca o sa duca ipocrizia si grandomania la aceste cote maxime! Cand o sa vina momentul in care si bistritenii sa aiba de castigat de pe urma deciziilor edilului? Nu mai putem fi subiect de glume pentru o tara intreaga! Domnul primar ar trebui lasat intr-o vacanta prelungita pe partiile din Austria, cu tot anturajul dumnealui, pentru ca impreuna fac mult rau Bistritei!"

Deputatul de Bistrita-Nasaud, care este si presedinte al Organizatiei judetene a PMP, a mai aratat ca bugetul municipiului Bistrita este golit prin fel de fel de investitii inutile: drumuri pline de gropi, partii de schi pe noroi, strada-faleza... pe trotuarele careia care nu poti sa mergi nici macar cu un carucior pentru gemeni, in locul unor proiecte atat de necesare ca: modernizarea infrastructurii, asfaltarea de drumuri, constructia de locuinte pentru tineri, mentinerea ordinii si disciplinei.

"Avem un oras cu un potential fantastic, dar care este blocat in trecut de primarul Cretu! Bistrita este un oras cu tineri inteligenti, cu oameni harnici si cu pensionari care merita, dupa atatia ani de truda, sa primeasca respectul cuvenit si facilitatile necesare unui trai decent! Bistrita este a bistritenilor! Dati-va demisia, domnule primar!", a concluzionat deputatul Ionut Simionca.

 

 

 

0 comentarii2758 vizualizări30 ianuarie 2018




rss 2.0
rss 2.0