Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Ce gest onorabil ar putea face primarul Cretu?

Este imoral sa te bucuri de necazul altuia, cu atat mai mult de un mare necaz al unei comunitati. Am vazut oameni bucurosi in prima zi in care s-a deschis partia de schi din dealul Cocos. Nu stiu cati s-au bucurat in cea de-a doua zi, dar, in cea de-a treia, am vazut oameni tristi care nu s-au mai putut bucura de partie. Duminica de dimineata, am vazut oameni cu schiurile si placile pe portbagajul masinilor, grabiti sa plece inspre alte partii.

Este chiar de plans daca ne gandim cate se puteau face cu milioanele de euro irosite pe o idee utopica, Wonderland, pusa in practica prin documentatii tehnico-economice trucate si cu cifre umflate din pix, doar ca sa iasa bine.

Cu acei bani se putea rezolva iluminatul public in tot municipiul. Cu acei bani se puteau construi crese si gradinite in noile zone rezidentiale ale orasului. Cu acei bani se puteau moderniza zeci de strazi de pamant si repara cele existente. Cu acei bani se puteau construi parcari moderne. Enumerarea ar putea continua dar ar fi o pierdere de timp pentru ca, primarul, este total deconectat de la nevoile cetatenilor acestui oras.

Fara sa mai facem nici o analiza de eficienta si eficacitate privind folosirea banului public in acest proiect utopic al primarului Cretu, constatam cu stupoare ca omul insista in a merge mai departe, in a crea o mega-utopie: Wonderland-ul din dealul Cocos.

Aflam ca dupa milioanele de euro ingropate in partia cu pamant si pe variante ocolitoare pentru incepatori, trebuie sa fi totusi schior experimentat sa cobori pe partie. Aflam ca pe langa instalatia de telescaun, care din punctul meu de vedere este depasita moral, se va mai pune inca o instalatie de teleschi sau baby-lift. Aflam ca la vara vom avea Alpine Coaster de parca pe dealul Cocos ar fi un super-peisaj, demn de urmarit dintr-o sanie pe sine. Aflam ca vom avea si bazine de inot, in panta, de parca dealul Cocos ar fi o super-destinatie turistica cu super-resurse naturale in zona.

Aflam toate aceste aberatii si multe altele, din gura celui care conduce acest oras de 10 ani, primarul Cretu, omul care le stie pe toate si care este super-specialist in evolutia vremii, in partii de schi, aquapark-uri, sensuri giratorii de un milion de euro, struti de plastic, verevite etc. Aberant!

Domnule primar Ovidiu Teodor Cretu, daca aveti onoare, daca aveti respect pentru cetatenii care platesc impozite si taxe pentru ca aceasta administratie incompetenta pe care o conduceti sa functioneze, demisia este gestul pe care ar trebui sa-l faceti imediat.

Cunoscandu-va insa trasaturile definitorii: aroganta, sfidare si dispret fata de semeni, nu cred ca veti avea demnitatea de face acest gest. Totusi, #INSIST!

 

Ioan Peteleu.

 

 

0 comentarii2772 vizualizări30 ianuarie 2018
rss 2.0
rss 2.0