Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Miza noii sesiuni parlamentare: batalia cu PSD pentru apararea nivelului de trai si parcursului occidental al Romaniei.

A inceput cea mai dificila sesiune parlamentara de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Miza este dubla: apararea nivelului de trai al romanilor ce va fi tot mai afectat de haosul fiscal provocat de guvernele PSD-ALDE; mentinerea drumului occidental al Romaniei in fata atacurilor PSD la economia libera si  institutiile statului .

Este tot mai clar faptul ca Dragnea si vasalii sai din PSD si ALDE vor forta in Parlament sarje decisive pentru capturarea statului, ingenuncherea intreprinzatorilor privati, a celor cu profesii liberale si a oricui va indrazni sa-i conteste, precum si pentru subordonarea politica a Justitiei. In acelasi timp, pentru a deturna atentia, vor  declansa noi campanii de dezinformare si le vor continua pe cele incepute.

Parlamentarii PNL au datoria sa se opuna cu toate fortele si instrumentele democratice, parlamentare si constitutionale demersurilor anti-romanesti si anti-occidentale ale trupei conduse de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

Si o vom face !

Vom cere socoteala premierului si fiecarui ministru din guvernul de marionete impus de Dragnea. Sa le explice romanilor, in comisii si de la tribuna Parlamentului, cum vor iesi din minciunile si balbele cu Formularul 600 si sistemul de impozitare progresiv, de ce au amanat marile promisiuni, cum si cu ce costuri vor realiza maretul program de guvernare pe care doamna Dancila il citeste mecanic de pe o foaie.

Avem obligatia sa ne luptam pentru proiectele noastre de lege, in comisii si in plen. Sunt proiecte care, printre altele, vin in sprijinul patronilor si angajatilor din sectorul privat, dau solutii pentru debirocratizarea reala a institutiilor cu care cetatenii vin in contact, instituie masuri pentru transparenta si corectitudine in achizitiile publice, repara nedreptatile facute de Guvernul PSD-ALDE comunitatilor locale (diminuarea sumelor alocate administratiilor locale din impozitul pe venit), ii ajuta pe pensionarii incadrati in gradul I sau II de invaliditate.

PNL a demonstrat ca face opozitie eficienta in Parlament, stie sa invete din greselile trecutului si poate stopa demersuri toxice ale PSD. Stim ca sunt tot mai multi romani nemultumiti si exasperati de proasta guvernare PSD-ALDE. Avem datoria sa nu-i dezamagim. 

 

Robert Sighiartau  

Deputat PNL.

 

 

0 comentarii2905 vizualizări02 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0