Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Inflatia de partide extremiste maghiare din Romania, dovada unui stat roman schiop si orb.

Dupa UDMR si PCM, e randul Partidului Popular Maghiar, initiat de Laszlo Tokes, sa ceara recunoasterea oficiala a dreptului la extremist si la raptul teritorial al unei parti din Transilvania. Sub ce justificare juridica ar putea fi legalizata existenta unui partid care isi propune oficial sa incalce Constitutia Romaniei si sa anuleze suveranitatea si integritatea statului roman?

Diferenta nu e foarte diferita fata de UDMR si PCM de altfel, alte doua partide care, sub privirea neglijenta a statului roman, si-au asumat public o politica de distrugere a Romaniei, cu sprijin si incurajare directa din partea Ungariei.

In Romania nu ar trebui sa existe niciun partid etnic. Locul minoritatilor este in ONG-uri, fundatii si asociatii, nu in politica, pentru ca in aceasta zona prina conditie este sa fii cetatean roman, asadar sa respecti regulile fundamentale ale acestui stat. Partidul Popular Maghiar constituie, de aceea, dupa UDMR si PCM, o amenintare suplimentara la adresa ordinii constitutionale din Romania. Mai ramane sa asistam la infiintarea unui partid al drogurilor, al unuia nazist si al unuia care sa ceara introducerea sclaviei, ca doar toti au drepturi!

 Inflatia de partide extremiste maghiare din Romania constituie, din pacate, dovada unui stat roman schiop si orb, de a carui neputinta si paralizie profita contestatarii acestei tari. Un stat normal si puternic nu ar permite niciodata, cu niciun chip, sa sponsorizeze si sa hraneasca la san viperele care sa-l muste fara rusine, profitand de toleranta si de ingaduinta romaneasca.

 

 

Bogdan Diaconu, vicepresedinte PC,

08.05.2011

Biroul de presa PC

0 comentarii2751 vizualizări08 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0