Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Patrimoniul orasului nu poate fi instrainat doar prin semnatura primarului.

Organizatia PSD Singeorz-Bai solicita oficial primarului Traian Ogagau si secretarului orasului intrarea in legalitate vizavi de contractele de inchiriere incheiate fara hotararea Consiliului Local. Patrimoniul orasului nu poate fi instrainat doar prin semnatura primarului, asa cum atasam in documentele de mai jos. Ne exprimam regretul ca primarul nu a participat astazi la sedinta extraordinara convocata pentru a da explicatii vizavi de cumpararea masinii si contractele de inchiriere ascunse opiniei publice. Pentru prima data, ne exprimam satisfactia ca cele reclamate de noi au gasit ecou si in randul consilierilor locali PNL. Astfel, in unanimitate, Consiliul Local Singeorz Bai a decis rezilierea contractului si returnarea masinii de 25.000 de euro si respectarea hotararii precedente adoptate. De asemenea, solicitam institutiilor statului sa verifice prejudiciul provocat orasului prin atribuirea terenurilor din patrimoniului orasului fara licitatie, pe sume ce frizeaza nesimtirea, inclusiv membrilor familiei si unor apropiati. Contracte de care secretarul orasului spune ca nu a stiut, fapt extrem de grav, pentu ca raspunde de legalitatea activitatii consiliului si primariei.Consilierii locali au aflat in ultimele zile de existenta a mult mai multor contracte incheiate direct de primar, ilegal si profund imoral.             

      Realitatea este mult mai grava decat parea la prima vedere, din pacate tarziu au inteles asta si consilierii din majoritatea ce conduce orasul. Tot din pacate, primarul s-a plasat singur in conflict de interese si avem informatii ca vorbim de mult mai multe contracte. Pana la urma, unde e borcanul cu miere?

 

 

0 comentarii2499 vizualizări25 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0