Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
10 motive pentru care Guvernul Dragnea-Dancila trebuie demis.

Am votat astazi motiunea de cenzura deoarece sunt convins ca ramanerea in functie a Guvernului Dancila este o adevarata insulta la adresa inteligentei si bunului-simt al romanilor. Iata 10 motive pentru care consider ca e urgent ca acest guvern sa plece acasa si sa lase in loc un guvern al romanilor, care sa lucreze pentru tara, si nu pentru un grup restrans de infractori: 

  1. Guvernul Dancila poate fi numit, pe buna dreptate, guvernul scumpirilor! Romania are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana - 5,4%, ceea ce a adus scumpiri la produsele de larg consum, dar si la facturile la energie electrica, la gaze naturale si la alte utilitati.
  2. Peste 6,5 milioane de romani sunt afectati de cresterea incontrolabila a ROBOR-ului.
  3. Peste 30% din salariatii din mediul privat (adica peste 1,3 milioane de romani) au salariile scazute ca urmare a "revolutiei fiscale".
  4. Medicii contiuna sa plece in strainatate deoarece multi dintre acestia s-au trezit cu salarii mai mici in mandatul de prim-ministru al doamnei Dancila.
  5. Pacientii continua sa moara cu zile in spitale, stocurile de vaccinuri sunt in continuare insuficiente, iar dotarile din majoritatea unitatilor sanitare pun medicii in imposibilitatea de a-si face meseria.
  6. Guvernul a blocat alocarea de fonduri catre scoli si a politizat sistemul de educatie.
  7. Dupa ce in anul 2017 Guvernul a facut peste 260 de modificari ale Codului fiscal, anul acesta, numai in primele 3 luni au mai fost operate inca 120 de modificari!
  8. Guvernul Dancila inseamna 0 km de autostrada.
  9. Neaplicand legea care prevedea cresterea pensiilor cu 10% de la 1 ianuarie 2018, guvernul a furat pensia romanilor pe 6 luni.

10.  Prim-ministrul si actuala putere PSD-ALDE au amputat legile justitiei si codurile penale pentru a-l salva pe Liviu Dragnea de cele doua condamnari penale pe care le are la activ.

 

Daca actuala putere va merge pana la capat cu planul de ingenunchere a justitiei, am convingerea ca oamenii carora le pasa de tara si de viitorul copiilor lor, cei care traiesc in Romania reala, vor schimba orice guvern care calca in picioare valorile lor. Plecarea Guvernului Dragnea-Dancila este o urgenta nationala. Mai devreme sau mai tarziu!

 

 

Deputat PMP  Ionut Simionca

27.06.2018

 

1 comentariu2891 vizualizări28 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0