Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Daca Educatie nu e , nimic nu e!

Rezultatele de la Bacalaureat, sesiunea iulie 2018 aduce un judet dinamic precum este Clujul pe primul loc cu un procent de promovabilitate de 81,14%, in timp ce Teleormanul lui Dragnea si Dancila, intentionat lasat in subdezvoltare, a ajuns pe ultimul loc cu 47,3% . Bistrita-Nasaud, cu 5 medii de 10 (dintre care doua, in mod cu totul exceptional si laudabil, de la un liceu din mediul rural) are un procent de promovabilitate mediu, de 69,22%, in conditiile in care media pe tara este de 67,56%, o medie in scadere constanta, cel putin in ultimii 5 ani.
Totul porneste de la Educatie! 
Daca Educatie nu e , nimic nu e! 

 

.

 

4 iulie, Zi de doliu a democratiei romanesti! 

 Azi 4 iulie 2018 Codul penal a fost modificat pentru ca Dragnea a furat din banii copiilor nevoiasi indreptandu-i spre PSD!  

Azi Coalitia PSD- ALDE a hotarat ca e in regula sa furi, sa faci abuz in serviciu, sa se scurteze perioada de cercetare a dosarelor in care sunt implicati criminali, hoti, a violatorilor si pedofolilor ! 
Legea nu se refera doar la Dragnea si abuzul in serviciu, ci si la cetatenii obisnuiti! De exemplu, daca un infractor cercetat in 2013 nu a ajuns inca sa fie dovedit in justitie, scapa de urmarire si de pedeapsa! 
PSD avea nevoie de 165 de voturi, a obtinut 167. Codul penal a trecut cu ajutorul minoritatilor. Daca se gaseau 3 persoane cu buna credinta dintre acestia, ar fi fost in regula, sau prezenti din cei absenti, pe care se putea conta! 

Iata situatia votului
PSD - 142 voturi pentru
ALDE - 15 voturi pentru
Minoritati - 9 voturi pentru (2 contra, 1 nu a votat)
PMP - 1 vot pentru (8 contra).Cel care a votat pentru a fost pe loc exclus din PMP.
S- a vandut scump cu siguranta! 
USR - 24 voturi contra
PNL - 63 voturi contra
UDMR - 19 abtineri

Codul Penalilor a trecut astazi de Parlament, dar nu va intra in vigoare in aceasta forma! Noi, USR, o vom contesta la CCR si vom alerta partenerii nostri interni si externi.

 Intre timp cetatenii pot sa semneze initiativa cetateneasca #farapenali. 500.000 de romani il pot demite pe Liviu Dragnea si sa opreasca pe oricare alt condamnat penal, definitiv, sa ocupe functii publice, pana la reabilitarea sa!

Dupa ziua de azi, oamenii au nevoie mai mult ca oricand de speranta, asa ca va rog sa le dati motive sa lupte in continuare!

 

deputat USR de Bistrita-Nasaud

prof. Cristina Iurisniti.

 

 

 

0 comentarii2996 vizualizări05 iulie 2018
rss 2.0
rss 2.0