Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Familia este inima societatii noastre.

Dragi bistriteni, Referendumul care va avea loc in zilele de 6 si 7 octombrie vizeaza, dupa cum stiti, definirea clara a institutiei casatoriei in Constitutie: "Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor."

Este un referendum despre valori fundamentale ale unei societati si civilizatii. Casatoria intre barbat si femeie se afla la baza institutiei familiei. Este cadrul normal si firesc, oranduit pentru nasterea, cresterea si educarea copiilor intr-o familie, pentru perpetuarea vietii. Familia este inima societatii noastre. Pe valorile familiei, guvernate de institutia casatoriei intre barbat si femeie, s-a intemeiat civilizatia iudeo-crestina cu minunata sa cultura si cu formele ei democratice de organizare a statului si a societatii. Aceste valori au fost puse, ca parte importanta, la temelia Uniunii Europene de catre parintii ei fondatori.

Este referendumul initiat de trei milioane de romani, prima mare initiativa cetateneasca din decembrie 1989 si pana azi. Este referendumul romanilor si al nimanui altcuiva. Doar dumneavoastra aveti dreptul suveran sa decideti prin vot, la referendum, asupra unei teme atat de importante pentru societate.

Cu tot respectul pe care vi-l datorez ca deputat de Bistrita-Nasaud, va chem sa va exercitati cu totii acest drept suveran la referendum. Va indemn pe toti cei care cred in valorile familiei sa votati DA. 

 

Robert SIGHIARTAU.

 

0 comentarii2772 vizualizări04 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0