Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Mancare celor mai putin norocosi.

In acest weekend, presedintele ALDE Bistrita, viceprimarul Municipiului, Gelu Muthi, alaturi de colegii organizatiei municipale au oferit 50 de portii de mancare celor mai putin norocosi care sunt gazduiti in Centrul de Noapte si Cazare pentru persoanele fara adapost Bistrita, fiindu-le alaturi cu o masa calda menita sa  ii intareasca si sa le aminteasca de cuvantul "acasa".

Acest gest umanitar a fost realizat pentru a demonstra ca trebuie sa fim uniti in orice moment si in orice incercare a vietii si sa ajutam persoanele din jurul nostru care se afla intr-o situatie mai putin fericita decat noi.

"Suntem alaturi de oameni si suntem alaturi in mod special de cei care au nevoie, iar cand vezi oameni neajutorati este imposibil sa nu actionezi. Pentru aceasta zi le-am pregatit un meniu ca in familie, mai exact, supa, friptura cu cartofi si cate un mic desert. Speram ca in aceasta zi sa le fi facut o bucurie" povesteste un membru al organizatiei ALDE Bistrita.

Centrul de Noapte si Cazare pentru persoanele fara adapost Bistrita este un centru rezidential aflat in subordinea Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Municipiului Bistrita, destinat pentru persoanele care se confrunta cu riscul excluderii si marginalizarii sociale.

Beneficiarii centrului sunt persoane fara adapost, identificate pe strada sau in gari, persoane care si-au pierdut locuinta din diverse motive si nu au resursele materiale si financiare necesare asigurarii traiului zilnic, varstnici abandonati de propria familie si ale caror resurse financiare si personale sunt insuficiente, tineri proveniti din Centrele de Plasament sau case de tip familial.


                                                       .

 

 

In numele tuturor colegilor mei din Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor, filiala Bistrita-Nasaud, transmit un mesaj de condoleante colegului nostru consilier  Muresan Dumitru, la trecerea in nefiinta a fiului, Catalin.
Sincere condoleante!

Presedinte ALDE B-N,
Ioan Tintean


 

 

 

 

0 comentarii2968 vizualizări23 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0