Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Tineretul National Liberal marcheaza Anul Centenarului prin proiectul "Caravana Tricolorul" .

Anul acesta sarbatorim 100 de ani de la Marea Unire, 100 de ani de la momentul in care drumul Romaniei s-a schimbat definitiv prin efortul admirabil al unei generatii de oameni politici extraordinari, adevarate modele de urmat. Printre acestia s-au numarat liderii liberali in frunte cu Ion I.C. Bratianu, personalitate politica incontestabila, negociator remarcabil al intereselor Romaniei si factorul principal in recunoasterea Marii Uniri in 1919-1920, la Paris.

 Sarbatorind Anul Centenarului, Tineretul National Liberal lanseaza Caravana Tricolorul. Printr-o actiune simbolica desfasurata la nivel national si care isi propune sa marcheze 100 de ani de la Marea Unire, organizatiile TNL vor purta drapelul national prin toate judetele tarii, incepand din data de 18 septembrie si pana pe 25 noiembrie, cand tricolorul va fi arborat la Alba Iulia.

 1 decembrie 2018 ne va gasi impreuna, la Alba Iulia, sarbatorind cea mai importanta si fericita zi din istoria poporului roman. Suntem datori sa recunoastem si sa celebram efortul inaintasilor nostri in crearea statului national unitar, zi de zi, dar cu atat mai mult la 100 de ani de la Marea Unire - cel mai semnificativ si emotionant moment din istoria noasta.

 Tricolorul - simbol national - avand o falnica desfasurare de cca. 30 de metri lungime si cca. 10 metri latime va ajunge in Bistrita in data de 06.11.2018 la orele 16.15 (pietonalul Liviu Rebreanu)

Asadar, va asteptam pe toti cei care purtati zi de zi culorile drapelului national in inimi, sa dati curs invitatiei de-a purta TRICOLORUL ROMANIEI pe strazile orasului nostru!

 

 

Florin-Cristian MOLDOVAN
Presedinte TNL Bistrita-Nasaud,
Consilier Judetean - PNL.

0 comentarii2884 vizualizări05 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0