Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Doua legi ce vor avea un impact major pentru copiii si tinerii din Romania.

Secretarul de Stat ALDE, Sorin Rosu Mares, de la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a sustinut un nou set de acte normative esentiale care fac parte din Programul de Guvernare si care reprezinta investitii importante in sectorul agricol. "Dupa doua sesiuni parlamentare extrem de incarcate, am satisfactia ca finalul anului 2018 sa aduca pe masa Presedintelui Romaniei, spre promulgare, o noua serie de legi care au rolul de a confirma ca Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale este cea mai performanta institutie publica" a declarat  Sorin Rosu Mares.

Pachetul de legi privind dezvoltarea montana, s-a completat cu: infiintarea centrelor de colectare, spalare si prelucrare primara a lanii, centrelor de colectare si prelucrare a laptelui, centrelor de sacrificare a animalelor si procesare, a stanelor montane, centrelor de colectare si prelucrare primara a fructelor, fructelor de padure si plantelor medicinale si aromatice si programul pentru aprobarea investitiilor.

 De asemenea, s-au elaborat alte doua legi ce vor avea un impact major pentru copiii si tinerii din Romania. Aceste acte normative prevad acordarea de miere de albine, ca supliment nutritiv pentru prescolari si elevii din invatamantul primar de stat si confesional precum si stimularea angajarii tinerilor in sectoarele agricultura, acvacultura si industria alimentara.

 

Biroul de Presa,

 

 

0 comentarii2870 vizualizări23 noiembrie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0