Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
TNL BISTRITA-NASAUD SARBATORESTE CENTENARUL LA ALBA IULIA !

Tineretul National Liberal Bistrita-Nasaud va participa sambata, pe data de 1 Decembrie 2018, cu o delegatie de 100 de tineri la manifestarile ce vor avea loc in orasul Marii Uniri de la Alba Iulia.          
Acolo, in capitala Marii Uniri, delegatia bistriteana se va intalni si cu ceilalti tineri liberali din tara precum si cu conducerea PNL de la nivel central in frunte cu Ludovic Orban, presedintele partidului, alaturi de secretarul general, deputatul bistritean Robert Sighiartau.
Imbracati in costume populare, tinerii liberali bistriteni merg la Alba Iulia sa duca mai departe mesajul celor care au infaptuit Unirea de la 1918:

 "In urma cu 100 de ani, toti romanii, intr-un cuget si o simtire, au implinit visul strabunilor: Romania Mare si Unita. Astazi, noua tinerilor liberali si nu numai, ne revine misiunea de a invata de la inaintasi, de a ne ridica la nivelul vremurilor noastre si de a infaptui Unirea care ne lipseste: cea a romanilor cu romanii de pretutindeni, in fata tuturor lucrurilor care ne pot dezbina. Numai uniti suntem puternici, numai impreuna putem face din Romania acea tara la care au visat strabunii nostri: casa curata, civilizata si imbelsugata a tuturor romanilor!

Bunul Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!"

 

Florin-Cristian MOLDOVAN
Pre
sedinte TNL Bistrita-Nasaud,
Consilier Jude
tean - PNL.

0 comentarii2800 vizualizări30 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0