Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
De Ziua Centenarului, legamantul nostru, al liberalilor, este sa fim alaturi de romani.

Robert SIGHIARTAU (PNL) - De Ziua Centenarului, legamantul nostru, al liberalilor, este sa fim alaturi de romani, sa construim si realizam destinul Romaniei prospere, implinita intre democratiile Vestului. Astazi este marea zi a sarbatorii noastre, a intregii suflari romanesti. Avem sansa istorica de a trai si a ne bucura impreuna de Centenarul Marii Uniri. 

Cuvinte mari s-au spus si se vor mai spune. Mai mult decat cuvintele mari vorbesc insa cuvintele spuse din suflet si cu respect pentru adevar. 

Stiu ca multi dintre compatrioti si-au dorit ca Anul Centenarului sa fie marcat cu mai multe fapte si mai putin festivism de calitate indoielnica, cu mai multa constructie si mai multe energii pozitive puse in slujba tarii, cu regasirea valorilor nationale autentice care au fost si sunt mereu alaturi de cele moderne, astazi ca si acum o suta de ani.

Multi si-au dorit toate acestea si au fost dezamagiti de o guvernare vremelnica si prea putin capabila sa dea Romaniei, de Centenar, ceea ce merita. Poate unii nu mai vad acum calea de iesire spre implinirea viselor si sperantelor. Toti acesti romani trebuie sa stie ca speranta si faptele ei bune lucreaza zi de zi.

Speranta este peste tot, reprezentata de multi dintre semenii nostri care isi fac datoria la locul de munca. Speranta este acolo unde intreprinzatorii privati se lupta zilnic cu greutatile si fac productie. Speranta este acolo unde artistii creeaza, profesorii formeaza constiinte si educa suflete, medicii salveaza vieti. Speranta este acolo unde primarii de isprava - multi dintre ei liberali - si-au adus localitatile la standarde comparabile cu cele din Occident. Oamenii si faptele bune ale sperantei sunt peste tot in Romania Anului Centenar.

Datoria noastra, a liberalilor, este sa aducem laolalta oamenii, sperantele si toate energiile lor pozitive. Sa le dam o viziune, un rost printr-o guvernare competenta, cu dragoste pentru Romania. Legamantul pe care il facem, in Ziua Centenarului, este sa construim si sa realizam destinul Romaniei prospere, care isi respecta oamenii si valorile, o Romanie implinita intre democratiile Vestului.     

La multi ani, dragi romani!

Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!    

 

 Robert SIGHIARTAU

Deputat PNL

0 comentarii2821 vizualizări02 decembrie 2018




rss 2.0
rss 2.0