Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 26 Septembrie 2022 - 14587
Incepe batalia pentru Romania MARE in Europa.

Candidatul independent al miscarii unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion, demareaza campania de colectare de semnaturi pentru inscrierea in cursa electorala din luna mai. Liderul unionist a lansat un apel catre romanii de pretutindeni pentru a se implica in strangerea celor 100.000 de semnaturi necesare. Caravana Romania Mare in Europa, insotita de tineri unionisti, in frunte cu George Simion, va fi prezenta in localitatile tarii pentru a informa cetatenii despre programul candidaturii miscarii unioniste la alegerile europarlamentare si pentru a colecta cele 100.000 de semnaturi.

"Resursa mea, ca independent, sunt oamenii, asa ca ii rog pe acestia sa ma ajute, fie strangand semnaturi in localitatea lor, fie alaturi de mine, in caravana. Numai impreuna putem duce mesajul Unirii in Parlamentul European. Cele 100.000 de semnaturi reprezinta primul pas pentru o Romanie Mare in Europa. Avem aceasta batalie de purtat si de castigat", a declarat George Simion, candidatul miscarii unioniste.


Caravana "Romania MARE in Europa" a debutat in judetul Timis pe 31 ianuarie si va continua dupa urmatorul calendar:

5 februarie - judetul Arad;

6 februarie - judetul Bihor;

7 februarie - judetul Salaj;

8 februarie - judetul Maramures;

9 februarie - judetul Suceava;

10 februarie - judetul Botosani;

11 februarie - judetul Neamt;

12 februarie - judetul Bacau;

13 februarie - judetul Vrancea;

14 - 15 februarie - judetul Buzau.

Formularul de semnaturi poate fi descarcat aici.

Sub sloganul "ROMANIA MARE IN EUROPA", candidatul miscarii unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion, va aduce in atentia opiniei publice teme de interes national: Unirea Basarabiei cu Romania, protejarea drepturilor romanilor din comunitatile istorice, sprijinirea romanilor din judetele Harghita si Covasna, valorificarea potentialului diasporei si contracararea sistemului mafiot care blocheaza dezvoltarea Romaniei si a Republicii Moldova.

0 comentarii2555 vizualizări06 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0