Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Caravana Romania MARE in Europa, in judetul Buzau.

Caravana "Romania MARE in Europa’’ ajunge in judetul Buzau. Candidatul independent al miscarii unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion, insotit de voluntarii caravanei "Romania MARE in Europa’’ si un microbuz tricolor, vor fi prezenti in orasele Buzau si Ramnicu Sarat pentru a colecta semnaturi in vederea inscrierii in cursa electorala din luna mai.

Calendarul Caravanei "Romania Mare in Europa’’ in judetul Buzau:

Joi, 14 februarie, ora 18:00 - Buzau, Piata Daciei;

Vineri, 15 februarie, ora 18:00 - Ramnicu Sarat, Pietonala Centru.

Caravana Romania Mare in Europa va fi prezenta in localitatile tarii pentru a informa cetatenii despre programul candidaturii miscarii unioniste la alegerile europarlamentare si pentru a colecta cele 100.000 de semnaturi.

"Vom strabate toate localitatile tarii pentru a colecta numarul necesar de semnaturi. Numai impreuna putem duce mesajul Unirii in Parlamentul European. Cele 100.000 de semnaturi reprezinta primul pas pentru o Romanie Mare in Europa, iar acest pas nu poate fi realizat decat cu sprijinul buzoienilor. Contam pe fiecare roman din Buzau, Ramnicu Sarat, dar si din toate localitatile judetului", a declarat George Simion, candidatul miscarii unioniste.

Sub sloganul "ROMANIA MARE IN EUROPA", candidatul miscarii unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion, va aduce in atentia opiniei publice teme de interes national: Unirea Basarabiei cu Romania, protejarea drepturilor romanilor din comunitatile istorice, sprijinirea romanilor din judetele Harghita si Covasna, valorificarea potentialului diasporei si contracararea sistemului mafiot care blocheaza dezvoltarea Romaniei si a Republicii Moldova.

 

0 comentarii2457 vizualizări13 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0