Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Puterea PSD-ALDE, paralela cu interesele cetatenilor din Bistrita-Nasaud.

Deputatul de Bistrita-Nasaud al Miscarii Populare a aratat astazi in declaratia politica depusa la Parlament faptul ca liderii coalitiei de guvernare "au demonstrat, prin Bugetul pe 2019, ca nu au nimic in comun cu agenda romanilor, respingand, de exemplu, proiecte de miliarde de lei pe care locuitorii din judetul Bistrita-Nasaud si le doresc cu adevarat".

Deputatul Ionut Simionca, a propus un numar de 232 de amendamente la Legea Bugetului de Stat pe 2019, care au avut la baza solicitarile primarilor si ale cetatenilor din judetul pe care il reprezinta in Camera Deputatilor, toate stranse pe parcursul intalnirilor pe care le-a avut de-a lungul timpului. "Concret, am propus finantarea unor proiecte cum ar fi: studii de fezabilitate pentru Autostrada Nordului, pentru centura Municipiului Bistrita si pentru centura orasului Beclean, retea de alimentare cu apa in cartierul Slatinita, reabilitarea Scolii Primare din cartierul Slatinita in vederea amenajarii unui grup sanitar (in momentul de fata fiind o toaleta in curtea scolii), modernizare drumuri in cartierul Slatinita si construirea retele de alimentare cu gaze naturale in 51 de comune ale judetului Bistrita-Nasaud si multe altele."

Simionca a propus si refacerea infrastructurii rutiere in municipiul Bistrita, construirea a doua gradinite noi, cu program prelungit, in oras, precum si instalarea de bariere si semnal acustic la nivel cu trecere de cale ferata in Susenii-Birgaului si Livezile. Toate proiectele sale presupuneau alocarea sumei de 3,4 miliarde de lei pentru investitii in ridicarea nivelului de trai a locuitorilor judetului Bistrita-Nasaud.

"In 2019, Puterea a aratat ca nu are nimic in comun cu proiectele cetatenilor din judetul Bistrita-Nasaud, respingand, de exemplu, in comisiile de specialitate din Parlament, cele 232 de amendamente pe care le-am propus la Legea Bugetului de stat pe 2019. Prin programul din Parlament legat de dezbaterile pe bugetul pe 2019 si prin respingerea in bloc a amendamentelor Opozitiei, actuala putere PSD-ALDE nu face altceva decat sa demonstreze ca nu are viziune, ca are apucaturi autoritare si ca e convinsa ca ii poate minti la infinit pe romani", a mai evidentiat deputatul PMP.

La finalul declaratiei sale politice, Ionut Simionca a declarat ca va vota impotriva Bugetului de stat pe 2019 si ca va continua sa se lupte pentru proiectele in favoarea celor ce l-au votat: "Pentru aceste motive, nu voi vota Bugetul de stat pe 2019, dar voi lupta in continuare pentru a impune proiectele la care aspira bistritenii si nasaudenii care m-au trimis in Parlament!"

 

Ionut Simionca, deputat PMP de Bistrita-Nasaud

 

0 comentarii2485 vizualizări13 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0