Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
"Majorarea alocatiei de stat pentru copii este un pas mic in directia buna!

Mesajul domnului deputat Robert Sighiartau in urma victoriei obtinute in Plenul Camerei Deputatilor cu privire la majorarea alocatiei de stat pentru copii:  "Majorarea alocatiei de stat pentru copii este un pas mic in directia buna! 

 Eram datori sa facem acest lucru si nu exista nicio scuza pentru cei care aveau la indemana banii, dar au refuzat sa sprijine viitorul Romaniei, copiii. 

 Trebuie sa intelegem bine ca victoria de astazi este un castig pentru copii, parinti, familie si o pierdere pentru PSD. Copiii nu intra in calculele PSD. Familiile nu intra in calculele PSD. Numai PSD intra in calculele PSD.

 Ce am inceput astazi trebuie dus mai departe. Este, de fapt, singura noastra datorie. Nu exista prioritati mai insemnate decat viitorul copiilor nostri. Nimic nu poate merge mai bine in Romania daca familia si copiii sufera. 

PSD garanteaza mizeria egala a tuturor familiilor din Romania si dovedeste astfel ca dispretuieste oamenii pe care sustine ca ii ocroteste.

 Multumesc colegilor din PNL pentru sprijin! Le multumesc tuturor colegilor din Parlament care au votat cresterea alocatiilor. 

 Multumesc din suflet tuturor celor ce mi-au trimis mesaje de sprijin din toata tara. Le-am preluat curajul si decizia. Voi continua sa fiu alaturi de ei!"

————

 

Raluca Paduraru

Birou Parlamentar Robert Sighiartau

 

0 comentarii2464 vizualizări15 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0