Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Romania MARE in Europa trece Prutul.

Caravana "Romania MARE in Europa’’ trece Prutul. Urmatoarea destinatie a microbuzului tricolor insotit de sustinatorii candidatului independent al miscarii unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion, este Republica Moldova. Sustinatorii liderului unionist, de pe ambele maluri de Prut, se vor intalni sambata, 16 februarie, ora 17:00, in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau.

"Eu nu mai pot merge de acasa, acasa, in Basarabia pentru ca asa au hotarat cei care se tem de adevarurile pe care le spun.In ciuda interdictiei pe care am primit-o, insa, mesajul "Romania MARE in Europa’’ va trece Prutul pentru a informa cetatenii romani despre programul candidaturii mele la alegerile europarlamentare si pentru a colecta cat mai multe semnaturi din cele 100.000 necesare. Ma bazez pe fratii mei", a declarat George Simion, candidatul miscarii unioniste.

Sub sloganul "ROMANIA MARE IN EUROPA", George Simion isi propune sa lupte in Parlamentul European pentru Unirea cu Basarabia, pentru comunitatile de romani din jurul granitelor, dar si din centrul tarii, precum si pentru oprirea jafului antinational comis de structuri mafiote de la Bucuresti si Chisinau si dezvoltarea unei Romanii puternice in Europa. De asemenea, Simion a promis ca in Parlamentul de la Bruxelles va fi o voce a romanilor de pretutindeni, nu a partidelor politice.

Liderul unionist a fost expulzat pe 1 octombrie 2018 din Republica Moldova si fost declarat persona non grata pentru o perioada de 5 ani.

 

 

.

 

Candidatul la europarlamentare George Simion, spaima politicienilor corupti de la ChisinauNumele lui George Simion a fost interzis in Republica Moldova. Microbuzul tricolor de campanie al candidatului independent la alegerile europarlamentare a fost blocat in vama Leuseni si a primit interdictie de intrare pe teritoriul Republicii Moldova, fiind dat in "consemn la frontiera".Microbuzul pe care sunt scrise numele lui George Simion, mesajul de campanie "Romania MARE in Europa" si este desenata harta Romaniei reintregite trebuia sa ajunga sambata dupa-amiaza in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau. Voluntarii campaniei aveau intalniri cu cetateni ai Republicii Moldova care urmau sa semneze pentru sustinerea candidaturii liderului unionist."Se tem nu doar de mine, ci si de numele meu. Cer statului roman, macar in cel de-al 12-lea ceas, sa intervina. Vom protesta in vami si in toate capitalele europene daca nu suntem lasati sa intram in Republica Moldova cu microbuzul nostru tricolor. Unde-i lege, nu-i tocmeala! Nu pot interzice o masina doar pentru ca este emanatia unui mesaj patriotic!", a declarat candidatul independent George Simion.Liderul unionist a fost expulzat pe 1 octombrie 2018 din Republica Moldova si fost declarat persona non grata pentru o perioada de 5 ani. Sub sloganul "ROMANIA MARE IN EUROPA", candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion va aduce in atentia opiniei publice teme de interes national: Unirea Basarabiei cu Romania, protejarea drepturilor romanilor din comunitatile istorice, sprijinirea romanilor din judetele Harghita si Covasna, valorificarea potentialului diasporei si contracararea sistemului mafiot care blocheaza dezvoltarea Romaniei si a Republicii Moldova. 

0 comentarii2457 vizualizări16 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0