Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Autostrada Bucuresti - Chisinau, in Parlamentul European.

George Simion, candidat indepentent la alegerile europarlamentare, a prezentat  la Vaslui un manifest dedicat programului de dezvoltare a autostrazii Bucuresti - Chisinau pe care il va sustine in Parlamentul European. Programul care include si segmentul de autostostrada Tisita - Albita a fost anuntat in cadrul lansarii oficiale a candidaturii independente la alegerile europarlamentare in judetul Vaslui.

"Autostrada Bucuresti - Chisinau trebuie sa fie o prioritate pentru dezvolatarea Moldovei, pentru dezvoltarea Romaniei noastre intregi. In calitate de europarlamentar voi lupta pentru finantarea acestei autostrazi si a celorlalte proiecte de infrastructura din fonduri europene. Desigur, vom pune presiune pe guvernul de la Bucuresti pentru finalizarea studiilor tehnice care tin de autostrazile Moldovei", a declarat George Simion, candidat independent.

Totodata, George Simion isi propune sa realizeze demersuri in vederea restabilirii podului de peste Prut, care a fost distrus in timpul ocupatiei sovietice. Din 22 de poduri construite in perioada interbelica, astazi, Romania are doar 8.

La eveniment au participat Ionel Popa, presedintele Asociatiei "Solidar’’, Ioan Macnea, ex-primarul comunei Vetrisoaia, Mona Bujor, primarul comunei Solesti, reprezentantul societatii civile unioniste din judet, Paul Munteanu, activista Zina Domintean, interpretul de folk, Ion Chiriac, oameni de cultura, istorici, tineri basarabeni si unionisti din judetul Vaslui.

Sub sloganul "ROMANIA MARE IN EUROPA", George Simion isi propune sa lupte in ParlamentulEuropean pentru drepturile romanilor din Covasna si Harghita, pentru Cernauti si comunitatile istoriceale Romaniei si pentru Unirea cu Basarabia. De asemenea, Simion a promis ca in Parlamentul de laBruxelles va fi o voce a romanilor de pretutindeni, nu a partidelor politice.

0 comentarii2548 vizualizări18 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0