Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
George Simion isi lanseaza candidatura independenta la alegerile europarlamentare in Bistrita-Nasaud.

George Simion isi lanseaza candidatura independenta la alegerile europarlamentare la Bistrita. Va invitam joi, 28 februarie, ora 18:00, la conferinta dedicata lansarii candidatului independent pentru Parlamentul European, George Simion. Evenimentul va avea loc la Casa Argintarului, str. Dornei, nr. 5, Bistrita.

La eveniment vor participa fostul senator Dorin Dobra, primarul comunei Parva, Ioan Strugari, edilul localitatii Magura-Ilvei, Valer Avram, preotul parohiei Singeorz-Bai, Iaon Bandean, presedintele Asociatiei Culturale Ginta Latina, Traian Sorecau, oameni de cultura, istorici, tineri basarabenisi unionisti din judetul Bistrita-Nasaud. 

"Bistrita a demonstrat de-a lungul timpului ca este un centru de forta al tarii. Aici s-a semnat prima Declaratie de Unire cu Basarabia si s-au creat legaturi puternice cu romanii de peste Prut. Pentru a incuraja eforturile depuse de bistriteni, pentru a dezvolta infrastructura din nordul tarii, pentru a stopa defrisarile ilegale care au luat amploare in ultimii ani avem nevoie de proiecte mari si actiuni concrete menite sa ne protejeze padurile si sa condamne infractiunile silvice, programe care sa fie auzite in Parlamentul European si sa fie impementate in Bistrita-Nasaud de catre un independent, care nu face jocul unor partide politice. Pentru bistriteni, pentru romanii de pretutindeni, pentru basarabeni lansam proiectul Romania MARE in Europa, un urmator nivel de dezvoltare a unei tari reintregite si puternice de care sa fim mandri’’, a declarat George Simion, candidat independent.

George Simion s-a nascut si a copilarit la Focsani. A absolvit Facultatea de Administratie si Afaceri a Universitatii din Bucuresti si programul de masterat la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza’’ din Iasi. In 2011 a fondat Platforma Unionista Actiunea 2012, alaturi de care a organizat sute manifestari publice de informare si sensibilizare a opiniei publice cu privire la necesitatea realizarii unitatii nationale. In 2017 a infiintat Alianta pentru Centenar, pentru a pregati si desfasura evenimente cu impact dedicate marcarii Centenarului Marii Uniri. Unul dintre acestea a fost Marsul Centenarului, in care s-a mers pe jos 1300 de km, de la Alba Iulia la Chisinau, pentru a purta mesajul Unirii prin toate locurile semnificative pentru Romania de acum un secol si pentru prezent.

Cei care doresc sa primeasca informari de presa periodice din timpul campaniei electorale sunt rugati sa ne confirme acest lucru printr-un raspuns la acest e-mail.

Va asteptam!

 

Departamentul Comunicare si PR

0749864832 - Alina Panico

0 comentarii2772 vizualizări27 februarie 2019




rss 2.0
rss 2.0